The Walking Dead yıldızı Jeffrey Dean Morgan: Negan'a odaklanacak yeni bir dizi mümkün

The Walking Dead dizisinin sevilen oyuncusu yeni bir diziye dair açık kapı bıraktı

The Walking Dead'in 10. sezonunun bonus bölümleri Negan ve Maggie arasındaki gerilime cevap verebilir (AMC)

Dünyanın pek çok yerinde izleyicileri ekranlara kilitleyen The Walking Dead oyuncusu Jeffrey Dean Morgan, Negan karakterine odaklanacak yeni bir diziye dair konuştu. 

Zombi dizisinin 10. sezonunun finali koronavirüs pandemisi nedeniyle verdiği aranın ardından 4 Ekim’de hayranların karşısına çıkmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu noktada çizgi romanların aksine Negan birleşik topluluklarla hareket edecek gibi görünüyor. Maggie’nin Negan’ı gördüğünde nasıl tepki vereceğini dört gözle bekleyenler dizinin yeni bölümlerinde meraklarını dindirecek.

The Walking Dead’de en ilginç hikayelerden biri Morgan’ın canlandırdığı Negan’a ait. Negan, Abraham ve Glenn’i meşhur beyzbol sopasıyla öldürerek pek çok izleyeni şoke etmişti. 

Ancak 9. ve 10. sezonlar boyunca Negan açısından pek çok kişinin mümkün olmadığını düşündüğü bir şey gerçekleşmişti: Bağışlanma. Fısıldayanlar’ın arasında sızarak onların liderini öldüren Negan’dı. Ayrıca Fısıldayan Savaşı’nın sona ermesinde etkili olan da Negan’dı. 

 

 

Dolayısıyla Negan’ın bundan sonra nelerle karşılaşacağı hayranların merakla beklediği soruların başında geliyor.

Twitter’da kullanıcılardan biri Morgan’a Negan’ı konu alacak bir dizinin hala mümkün olup olmadığını sorduğunda ünlü oyuncu buna dair kesin bir şey söylemese de kapıyı açık bırakmıştı.

Morgan muhtemel diziye dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Göreceğiz. Hiçbir kapının kapalı olmadığını düşünmek istiyorum. Anlatacak birçok hikayesi olan harika bir karakter. Ama yine de The Walking Dead’de yapılacak çok şey var! Hala pek çok bölüm çekilecek. Şu anda bunun için heyecanlıyım!

Her ne kadar buna dair herhangi resmi bir açıklama olmasa da oyuncunun açıklaması ihtimalin olduğuna işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU