The Big Bang Theory final yaptı

“Pek çok rüyanın gerçekleşmesi ve arkadaşlığın kurulmasına ev sahipliği yaptığın için teşekkürler 4A numaralı daire”

2007'de yayın hayatına başlayan The Big Bang Theory'nin son bölümü ABD'de 16 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak 

12 yıl önce yayımlanmaya başlayan The Big Bang Theory dizisi dün son bölümünü çekti.

2000’lerin en popüler durum komedilerinden biri olan dizide en başından beri her bölümde rol alan Jim Parsons (Sheldon Cooper), Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) ve Kaley Cuoco (Penny) 30 Nisan’da son kez kamera önünde geçti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çekimlerin gerçekleştiği Kaliforniya Burbank’teki Warner Bros stüdyoları önünde toplanan binlerce hayran son bölümün çekimlerini canlı izleyebilmek için 25 no’lu sesli çekim stüdyosuna akın etti. 

Entertainment Weekly’ye göre, dizinin en sevilen karakterlerinden deneysel fizikçi Leonard Hofstadter’ı canlandıran Johhny Galecki gösterim başlamadan hemen önce seyirciye yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı.   

Galecki konuşmasının hemen ardından Instagram hesabından setteki siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak altına şu ifadeleri yazdı: Leonard Hofstadter, PhD.

 

 

Başrol oyuncularından Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) de eski bir televizyonda gösterilen dizinin logosunu, “25. sahneden iyi geceler” yazarak paylaştı.

Oldukça entelektüel ancak asosyal fizikçi Sheldon Cooper’ı canlandıran Parsons da günler önce dizide yaşadığı hayali apartman dairesinin kapısını paylaşarak şunları yazmıştı:

“Tık, tık, tık, teşekkürler… Pek çok rüyanın gerçekleşmesi ve arkadaşlığın kurulmasına ev sahipliği yaptığın için teşekkürler 4A numaralı daire. Ve teşekkürler hepinize – evet evet sizlere, şu anda bu satırları okuyanlara. Bizler bu gece son bölüm için hazırlıklarımızı yaparken ve bu kapıdan son kez girip çıkacakken, bunun bizler için ne denli önemli bir tecrübe olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Aklıma gelen sözcükler ‘sevgi’ ve ‘şükran’ … Hepinizi seviyorum ve minnettarım. Hepinize. Teşekkürler.”

 

 

Rajesh Koothrappali’yi canlandıran Kunal Nayyar da Instagram’da yaptığı uzun paylaşımda hayranlarına destekleri için teşekkür etti.

Dizinin son bölümü ABD’de 16 Mayıs’ta yayınlanacak. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU