Henry Cavill iki unutulmaz rolü Robert Pattinson'a kaptırmış

Her iki oyuncu da halihazırda DC evreninin bir parçası

Cavill'in ismi yeni James Bond adayları arasında da geçiyor (Screen Rant)

Superman, The Witcher, Sherlock Holmes gibi birbirinden çok farklı rollerde gösterdiği oyunculuk performanslarıyla göz dolduran Henry Cavill daha önce iki önemli rolü Robert Pattinson’a kaptırmış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre bunlardan ilk Harry Potter ve Ateş Kadehi’ndeki (Harry Potter and the Goblet of Fire) Cedric Diggory rolü. Pattinson’ın Harry Potter serisinin bu bölümündeki rolü her ne kadar merkezi olmasa da hikaye akışı açısından fazlasıyla önemliydi. Cedric, Üç Büyücü Turnuvası’nda Harry’nin rakiplerinden biriydi. 

İkincisiyse, Pattison’ın ve Kristen Stewart’ın baş rollerinde yer aldığı Alacakaranlık (Twilight) serisinin ikonik rollerinden Edward Cullen rolü. Alacakaranlık serisinin yazarı Stephenie Meyer de daha önce Edward Culler rolü için kendisi açısından “en mükemmel” seçeneğin Henry Cavill olduğunu söylemişti. 

Cavill her iki rol için de listede olmasına rağmen onları Pattinson’a kaptırmıştı. Enteresan bir tesadüf de olsa her iki oyuncu da şu an DC evreninin bir parçası. Cavill’in Superman rolünün yanı sıra Pattinson da Batman rolüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Cavill kısa süre önce Enola Holmes filmindeki Sherlock performansıyla dikkat çekerken, Robert Pattinson da Tenet filmiyle beyaz perdeye gelmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU