Prison Break yıldızı diziye geri dönmeyecek: Heteroseksüel karakterler canlandırmak istemiyorum

Wentworth Miller, dizinin muhtemel 6. sezonuna dair tartışmaları sonlandırmış görünüyor

Dizinin 6. sezonunun dönebileceğine dair tartışmalar uzun zamandır yürütülüyordu (AFP)

Yayımlandığı dönemde pek çok izleyiciyi ekranlara kilitleyen Prison Break dizisinin yıldızı Wentworth Miller, dizinin muhtemel 6. sezonu için geri dönmeyeceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Michael Scofield karakteriyle büyük bir üne kavuşan Miller, heteroseksüel karakterler canlandırmak istemediğini açıkladı.

Dizinin 5 sezonu boyunca ekranlarda olan Miller, sosyal medya trollerinin yorumlarına yanıt veren, Instagram hesabından yaptığı uzun paylaşımda Prison Break’e dönmeyeceğini belirtti. 

Gey olan aktör artık heteroseksüel karakterler canlandırmak istemediğini ve "onların hikayelerinin anlatıldığını" söyledi. 

NME'nin haberine göre Miller bahsi geçen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Prison Break’ten resmen ayrılıyorum. (Sorunun merkezinde yer almasına rağmen) sosyal medya tartışmalarından ötürü değil. Sadece heteroseksüel karakterler canlandırmak istemiyorum. Onların hikayeleri anlatıldı. Bu yüzden artık Michael yok. Dizinin yeni sezonlarını bekleyen bir hayranıysanız bunun hayal kırıklığı yarattığını anlıyorum. Üzgünüm.

Öte yandan dizinin diğer yıldızı Dominic Purcell daha önce yaptığı Instagram paylaşımında 6. sezonun geleceğini müjdelemişti. Purcell paylaştığı bir fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullanmıştı:

Söylenti 1. Yaşlıyım, evet, 50 yaşındayım. Söylenti 2. Kelim. Hayır saçım var ama insanlar tıraş etmemi istiyor. Söylenti 3. Prison Break’in 6. sezonu gelecek mi? Evet. Söylenti 4. İnsanları seviyor muyum? Hayır. Toplu olarak değil. Kesinlikle hayır.

Miller’ın açıklamaları dizinin dönüp dönmeyeceğine yönelik tartışmaları sona erdirmiş görünüyor. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU