Young Sheldon'ın yaratıcısı yeni sezonun sürpriz sahnesinin nasıl ortaya çıktığını anlattı

Sevilen dizinin yaratıcısı 4. sezonun ilk bölümünün şaşırtan sahnesinin nasıl ortaya çıktığını anlattı

Young Sheldon senaryosunun, orijinal dizide Sheldon'ın yaşında dair yarattığı boşluklar dizinin hayranlarının gözünden kaçmamıştı (CBS)

Young Sheldon dizisinin yaratıcısı Steve Molaro, 4. sezonun ilk bölümünde izleyicileri şaşırtan sahneye nasıl karar verdiklerini anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahsi geçen bölümde hikayeyi anlatan olgun Sheldon’a The Big Bang Theory’deki eşi Amy’nin sesi eşlik etmişti. Sheldon’ı canlandıran Jim Parsons’ın yanı sıra Amy’yi canlandıran Mayim Bialik’in de diziye dahil olması izleyenleri hayli heyecanlandırmıştı. 

Screen Rant'in haberine göre Molaro verdiği yeni röportajda sahneye nasıl karar verdiklerini şu ifadelerle anlattı:

Bu bölümün üçüncü sezon finali olması amaçlanmıştı ancak Kovid Hollywood’u kapattı. Tam da bunu final olarak çekiyorduk. Bu yüzden final olmadan önceki bölüm epey iyi sonuç verdi. Hep kaldığımız yerden devam etmek istedim. Sheldon’ın mezuniyeti geçici bir andı.

İzleyicilere neden bunu vermeyelim ki? Amy 7 ay öncesine ait orijinal taslakta yoktu ancak onu çekmek için hazırlanırken fırsat kendini gösterdi. Sheldon ve Amy’le görüşmenin eğlenceli ve güzel bir yolu gibi görünüyordu. Mayim’i aradım ve mutlu oldu. Harika bir şeye dönüştü.

 

 

Sheldon ve Amy bahsi geçen konuşma sırasında oğullarının isminin ne olduğunu da açıklamıştı. Hayranlar çiftin çocuklarının isminin Leonard Cooper olduğunu öğrenmişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU