Annesinin "metamfetamin ve eroin verdiği" 14 yaşındaki kız çocuğu aşırı dozdan öldü

37 yaşındaki Nancy Kellum, kızını öldüren metamfetamin ve fentanil bağcıklı eroini tedarik etmekle suçlanıyor

37 yaşındaki Nancy Kellum aleyhindeki suçlamalar, 14 yaşındaki kızının aşırı doz sonucu uyuşturucudan ölmesi üzerine açık cinayet suçlamasına yükseltildi (Onslow County Şerif Bürosu)

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde yetkililerin, aşırı dozdan ölen 14 yaşındaki kızına metamfetamin ve fentanil bağcıklı eroin tedarik etmekle itham ettiği bir kadın cinayetle suçlandı.

Onslow County Şerif Bürosu, 37 yaşındaki Nancy Kellum'un, aleyhindeki suçlamaların kızının ölümüyle bağlantılı olarak açık cinayet suçlamasına yükseltilmesinin ardından tutuklandığını belirtti. (Açık cinayet suçlaması, savcının olayın birinci ya da ikinci dereceden cinayet kapsamına girip girmediğine dair kararını henüz vermediği durumlarda jürinin en uygun kararı vermesine müsaade ettiği vakaları tanımlıyor -ed.n).

Şerif teşkilatı sosyal medyada yayımladıkları açıklamada, yetkililerin 15 Şubat günü, çocuk yaşta birinin ölümüyle ilgili olarak Midway Park'taki bir konuta çağrıldığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müfettişler, Kellum'un iki çocuğa metamfetamin ve fentanil bağcıklı eroin sağladığını ve diğer çocuğun da akraba olduğu sonucuna vardıklarını söyledi.

Şerif bürosu, Kellum'un kızının aşırı dozda uyuşturucu aldığını ve hayata döndürme çabalarının başarısız olmasının ardından yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Başlangıçta Kellum gözaltına alınmış ve Ciddi Bedensel Hasara Yol Açan Çocuk İstismarı kapsamında üç ayrı suçlamayla itham edilip 300 bin dolarlık kefalet teminatı uyarınca Onslow County Gözaltı Merkezi'ne götürülmüştü.

Ancak yapılan otopsinin, Kellum'un kızının "fentanil, eroin ve metamfetaminin birleşiminden oluşan ölümcül aşırı doz" nedeniyle öldüğünü göstermesinin ardından yetkililer salı günü Kellum'un tutuklanması için mahkeme emri çıkardı.

Şerif bürosu, çok geçmeden annenin Onslow County Şerif Bürosu'na gidip teslim olduğunu bildirdi.

Kellum, "KEFALET YOK" uyarısı altında Onslow County Gözaltı Merkezi'ne nakledildi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU