The Walking Dead senaristi: Carol az kalsın ölüyordu

Dizinin gerçek bir kahramana dönüşen karakterlerinden birinin kaderi ilk sezonlarda çok farklı olabilirdi

Orijinal dizinin sona ermesinin ardından Carol ve Daryl karakterlerine odaklanacak bir spin-off çekileceği açıklanmıştı (AMC)

The Walking Dead senaristi ve yapımcısı Scott Gimple, T-Dog'un (IronE Singleton) Carol'u bir zombi saldırısından kurtarırken öldüğü üçüncü sezonu yazarken Carol'u (Melissa McBride) öldürüp öldürmeme tartışmasının "hayli ileri gittiğini" açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

3. sezondaki "Killer Within" isimli bölümde mahkum Andrew (Markice Moore), Rick Grimes (Andrew Lincoln) tarafından kovalanıp ölüme terk edildikten sonra misilleme yaptığında grubun hapishane üssü zombiler tarafından kuşatılır. Bir zombi tarafından ısırılan T-Dog, iki bölüm sonra Daryl (Norman Reedus) onu bulana kadar ölü olduğu varsayılan Carol'ı korurken zombiler tarafından yenir ve ölür.

Comicbook'un haberine göre verdiği yeni röportajda Gimple, "Carol'ın öldürülmesine dair bazı planlar yapılıyordu. Tartışmalar hayli ileri gitti ve ben buna son derece karşıydım" ifadelerini kullandı.

Çünkü eski kocasının hükmü altındaki birinden bir savaşçıya dönüştüğü yolculuğunu gördüm. O ana kadar Melissa McBride'la çalışmak ve bu (değişim) karakterimiz için olabilecek en harika yolculuk gibi görünüyordu ve artık 'Ah evet, bunu yapabilir. Her şeyi yapabilir' diyorduk.

The Walking Dead baş içerik sorumlusu ayrıca kaleme alınan en eski bölümlerden biri olan "Hounded"da Carol'ın kaderini belirsizlik içinde bırakan şaşırtmacadan da bahsetti.

Adamım, bazı eski e-postalara veya benzerlerine bakmayı çok isterim çünkü, ya insanlar onun öldüğünü düşünse ama aslında yaşıyor olsa, diyordum. O noktada bu da bir sürprizdi, insanlar sürekli ölüp duruyordu. O sırada dizinin çok fazla tartışma yaratmasının nedeni buydu. Ve bunu (ölümü) değiştirirken bile karar biraz erken gibi görünüyordu ama aslında olay daha çok karakterin o yolculuktan geçtiğini görmüş olmakla ilgiliydi çünkü çok pasif ve mağdur olarak başlamıştı. Ve onun hikayedeki en güçlü insanlardan biri olduğunu görmek bana bir yazar olarak heyecan verici geldi.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

DAHA FAZLA HABER OKU