Britney Spears son videosunda yapılan yorumlara yanıt verdi: Hiç olmadığım kadar mutluyum

Pop yıldızının hayranları, şarkıcının sosyal medya paylaşımlarının ardındaki anlamı yorumlamaya çalışarak yıldızın sağlığı ve mutluluğuna dair tahminler yürütmüştü

Britney Spears, kendisinin iyiliği için endişelerini dile getiren hayran yorumlarına seslendiği anlaşılan bir video çekti.

Vasiliğini çevreleyen tartışmalar gündemdeyken Spears, tartışmanın farkında olduğunu ama insanların, iyi olduğunu bilmesini istediğini söyledi.

38 yaşındaki şarkıcı Instagram videosunda "Merhaba. Hakkımda çok fazla yorum yapıldığını ve bir sürü kişinin hakkımda pek çok farklı şey dile getirdiğini biliyorum, ama yine de iyi olduğumu bilmenizi istiyorum" dedi.

Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.

Spears, "Hepinize bol bol dua, dilek ve sevgi gönderiyorum" diye ekledi.

Spears, videodan sonra ekoseli bir büstiyer giydiği fotoğrafını paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcı paylaşımında, "İlk fotoğraf hafta sonu çekilmişti ama ikincisi üç ay önce çektiğim ve daha önce paylaşmadığım bir fotoğraf" diye yazdı.

#FreeBritney hareketinden bahsetmese de Spears, bazı paylaşımlarının "normal" olmadığı yönündeki spekülasyonları bastırmaya çalışıyor gibi görünüyordu.

Bazı hayranlar, Spears'ın mevcut sağlık ve mutluluğunu yorumlamak için çeşitli paylaşımlarındaki kıyafetlerini kullanmaya çalışmıştı.

Eylül'deki bir paylaşımın altına bir hayran "Kızım, bu aynı tişörtle çekilmiş 15. fotoğraf, ENDİŞELENMEYE başlıyorum" diye yazmıştı.

Spears'ın kız kardeşi Jamie Lynn Spears, geçen hafta Good Morning America programına, Spears'ın pandemi sırasında "pozitif kalmaya" çalıştığını söylemişti.

"O da tıpkı bizim gibi yapıyor" demişti.

Çok zorlu bir zamanda ve zorlu geçen bir yılda elinden gelenin en iyisini yapmaya ve pozitif kalmaya çalışıyor ve bence bu, şu sıralarda herkesin meselesi.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU