Cardi B'den Kendall Jenner'a, Justin Bieber'dan Millie Bobby Brown'a ünlülerin Cadılar Bayramı kostümleri

Ünlüler birbirinden ilginç kostümlerle hayranlarının karşısına çıktı

Kim Kardashian'ın partisinin tepki çektiği gibi Kendall Jenner da koronavirüs önlemlerini ihlal ettiği gerekçesiyle çok fazla tepki aldı (Instagram)

Bu yıl Cadılar Bayramı kutlamaları Kovid-19 pandemisinin gölgesinde geçse de yine pek çok ünlü sosyal medya hesaplarını kullanarak kendileri için hazırladıkları kostümleri sergiledi. 

Daily Mail'in haberine göre en dikkat çeken kostümlerden biri kısa süre önce Instagram hesabında yanlışlıkla paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen ABD’li rapçi Cardi B ve eşi Offset’inki oldu. Cardi B, Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakterlerinden Scarlet Witch’in kostümü giyerken, eşi Offset de Jim Carrey’nin performansıyla özdeşleşen Maske kılığındaydı. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m sooo late but I woke up so tired and K had me busy....anyways SCARLETT WITCH .

Cardi B (@iamcardib)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Won

OFFSET (@offsetyrn)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Öte yandan 40. doğum günü için verdiği parti "duyarsız" davranmakla suçlanan Kim Kardashian ve kardeşi Kendall Jenner da dikkat çeken kostümlerle hayranlarının karşısına çıktı. Page Six'in haberine göre Cadılar Bayramı kutlamalarını doğum günüyle birlikte yapan Jenner’ın partisine Justin Bieber, The Weeknd, Winnie Harlow gibi isimler de katıldı.

 

 

Partide Jenner’ın pasta üflediği sırada arkada görülen Bieber’ın kovboy kostümü içinde olduğu görülüyor. 

 

insta.jpg
Scott Disick, The Weeknd ve Kylie Jenner (Instagram)

 

Jaden Smith’in de maskeyle görüldüğü partiyi internet üzerinden izleyenler de vardı ve bunlardan biri de Tenet filminin yıldızı John David Washington’ındı.

Bununla birlikte Screen Rant'in haberine göre Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown da paylaştığı bir videoda sevilen dizinin eski bir bölümüne atıfla "hayalet" kılığına girdiği Cadılar Bayramı kostümünü paylaştı. 

 

 

Ayrıca NBA’in resmi Twitter hesabından paylaştığı videoda şampiyon takım Los Angeles Lakers’ın yıldızı LeBron James, Michael Jackson kostümü içinde görülüyor.

 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Screent Rant, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU