"Sosyal mesafeli" tatil arayanlara: Bütün dağın geceliği 100 dolar

Koronavirüs döneminde sosyal mesafe kurallarını ihlal edemeyeceğiniz bir tatil

Beaver şehrinde zirveleri 3 bin 700 metreye varan Tushar Dağları bulunuyor (Vrbo)

Tatil konaklama ve kiralama şirketi Vrbo’nun kampanyasında, ABD'nin batı eyaletlerinden Utah'ın Beaver şehrindeki dağ evi, arazinin bulunduğu dağla birlikte geceliği 100 dolara (yaklaşık 834 lira) kiralanabilecek.

Şirketin hazırladığı "dağı rezerve et" kampanyası dahilinde 5 odalı ve kayak alanı bulunan dağ evi, bugünden itibaren yalnızca bir grup tarafından 15 Şubat-18 Şubat tarihleri için rezerve edilebilecek.

Boulders isimli ev normalde geceliği 800 dolara (yaklaşık 6 bin 700 lira) kiralanıyor.

Şirketin kampanyasına 40 kayak pisti ve 5 teleski bulunan Eagle Point Resort'a özel ulaşım, kayak malzemesi ve özel kayak eğitimi de dahil.

Vrbo'nun gezi uzmanı Melanie Fish, kapmanyayı şöyle anlattı:

Aileler hem temiz havanın ve doğa aktivitelerinin tadını çıkarabileceği hem de sosyal mesafeyi koruyabilecekleri özel alanları bulunan bir tatil için can atıyor. Biz de nefesleri kesen dağ evini , arazinin bulunduğu dağla birlikte kiralama fırsatı yaratarak tam anlamıyla masalsı bir sosyal mesafeli kayak deneyimi sunduk.

Eagle Spot’un sahibi Shade Gadbaw da kampanyanın böylesine karanlık dönemde müthiş bir fırsat sunduğunu belirtti:

Eagle Point’te kayak yapmak her zaman unutulmaz bir macera. Etrafınız çam ağaçları, Utah’taki ‘dünyanın en iyi karları’ ve 4 bin metreye varan dağ zirveleriyle çevrili. Bu deneyimi ziyaretçilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan ötürü Vrbo’yla iş birliği yaparak şanslı bir aileye bu dağı üzerindeki evle birlikte kiralama fırsatı verdik.

Yaklaşık 18 kişilik yatak kapasitesine sahip dağ evi, misafirlerin dış cepheyi rahatça görerek manzaranın tadını çıkarabilmesine imkan sağlayan büyük pencereleriyle de göz dolduruyor.

Independent Türkçe, New York Post, Vrbo

DAHA FAZLA HABER OKU