Kanye West'ten Kim Kardashian'a şaşırtan doğum günü hediyesi: Ölen babasının hologramı

Kim Kardashian, babasının hologramının hayatında aldığı en düşünceli hediye olduğunu söyledi

Kardashian'ın pandemi sürerken verdiği lüks parti pek çok kişinin eleştiri oklarını üzerine çekmişti (Twitter/Kim Kardashian West)

ABD’li magazin yıldızı Kim Kardashian West, geçen hafta yakınlarıyla gittiği özel adada 40. doğum gününü kutladı. Ancak Kardashian’ın tartışma yaratan özel doğum günü partisine dair daha fazla detay ortaya çıktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cnet'in haberine göre Kardashian, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşi Kanye West’in hediyesini paylaştı. Pek çok kişiyi şaşkına uğratan hediye Kardashian’ın 2003’te ölen babası Robert Kardashian’ın hologramıydı. 

Kardashian paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Doğum günüm için Kanye bana hayatımın en düşünceli hediyesini verdi. Cennetten özel bir hediye. Babamın hologramı. Çok canlı gibiydi! Tekrar tekrar izledik ve duyguyla dolduk.

Robert Kardashian 59 yaşında kanserden öldüğünde Kim Kardashian 23 yaşındaydı. 

 

 

Hologram şu ifadeleri kullandı:

40 yaşındasın ve büyüdün. Küçük bir kızken olduğun gibi güzel görünüyorsun. Seni, kardeşlerini ve çocuklarını her gün izliyorum.

Hologram ayrıca Kardashian'a "tüm dünyanın en, en, en dahi adamıyla evlendiğini" söyleyerek Kanye West'e övgüler yağdırdı. Hologramın yer aldığı video sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

 

Independent Türkçe, Cnet

DAHA FAZLA HABER OKU