İYİ Parti'de sular durulmuyor: Özdağ, Bahadır Erdem'in Zana ve FETÖ paylaşımları üzerinden partisini eleştirdi

İYİ Parti'de disipline sevk edilen Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in eski paylaşımları üzerinden partisine tepki gösterdi. Özdağ, "Türk milliyetçileri İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara 'Genel Başkan yardımcım' demek için kurmadılar" dedi

Fotoğraf: AA

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ mensubu olmakla suçlaması sonra parti disiplinine sevk edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in eski paylaşımları üzerinden partisini eleştirdi.

Özdağ, Erdem'in eski HDP milletvekili Leyla Zanan'ın paylaşımlarını işaret ederek "Türk milliyetçileri, İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara 'Genel Başkan yardımcım' demek için kurmadılar" ifadelerini kullandı.

Özdağ sosyal medya medya hesabından şunları kaydetti:

Türk Milliyetçileri İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara "Genel Başkan yardımcım" demek için kurmadılar. IYİ Parti'ye partimizi bırakıp geldik ama davamızı bırakmadık. İYİ Parti, Türk Milleti, Türk Devleti, Türk Vatanı, Türk Bayrağı diyenlerin partisidir.

 

Özdağ ayrıca Erdem'in FETÖ lideri Fetullah Gülen'le ilgili sözlerinin yer aldığı paylaşımları da alıntıladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bu arkadaşı İYİ Parti'ye kim getirdi"

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk da Erdem'in FETÖ ve Leyla Zana ile ilgili paylaşımlarına tepki göstererek, "Bu arkadaşı İYİ Parti'ye kim getirdi" diye sordu. 

Sosyal medya hesabından Erdem'in eski tweetlerini paylaşan Koncuk, "Dava adamlarına, kurucularımıza kara liste, bu arkadaşlara divan üyeliği! Soru şu: bu arkadaşı  İYİ Partiye kim getirdi? Kim allayıp, pullayıp sundu? Operasyon mu arıyorsunuz? İşte size operasyon! Böyle zihniyete sahip kişilerle nereye gitmeyi umut ediyordunuz" dedi.

Koncuk'un Erdem'le ilgili paylaşımlarını Özdağ da alıntıladı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU