Paris Hilton'ın annesi, reality şov yıldızı oluyor

Kathy Hilton, programdaki küçük kız kardeşi Kyle'a katılacak

Kathy, gençliğinde de oyunculuk yapmıştı (Reuters)

Paris Hilton'ın annesi Kathy Hilton, The Real Housewives of Beverly Hills'in 11. sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

ABD'de yayın yapan Bravo, Kathy'nin reality programına "ev kadınlarının bir arkadaşı" olarak katılacağını doğruladı. Bu, Hilton'ın program boyunca sık sık görüneceği anlamına geliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kathy, yapımda orijinal ev kadını olan küçük kız kardeşi Kyle Richards'a katılacak. Kız kardeşleri Kim de önceki sezonlarda şovda yer almıştı.

Bravo, Instagram hesabından yaptığı duyuruda "Sadece 'arkadaş' değil, o aileden biri!" #RHOBH'e hoş geldin @kathyhilton" ifadelerine yer verdi.

Kathy'nin Kyle'la olan karmaşık ilişkisi, önceki sezonlarda programa drama kaynağı olmuştu.

Hem Kathy hem de Kim,  kısa süre yayında kalan drama dizisi American Woman'da kız kardeşlerinin, çocukluklarının "kurgulaştırılmış" bir versiyonu olarak nitelendirdikleri şeyi anlatmasına karşı çıkmıştı. Dizide, Richards kardeşlerin annesinin bir versiyonunu canlandıran Alicia Silverstone başrolde yer almıştı.

Üç kardeş şimdi daha samimi görünüyor.

The Real Housewives of Beverly Hills'in yeni sezonunda oyuncu ve gıda girişimcisi Crystal Kung Minkoff da Denise Richards'ın yerine tam zamanlı ev kadını olarak katıldı.

Paris Hilton geçenlerde kendi TV projesini çıkarmıştı. Proje, en son "It Girls"ten (her yaptığı olay olan ünlü kadınlar için kullanılan ifade -ed.n.) biri olarak onun herkese gösterdiği yönünü keşfe çıkan bir YouTube belgeseli.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU