The Walking Dead, Kim Kardashian'la dalga geçti

Kardashian ve çevresi sosyal medyada çok sayıda tepki de aldı

Fransız Polinezyası'ndaki adaya gidiş için Boeing 777 kiralandı (Reuters-AMC)

The Walking Dead (TWD) dizisi, Kim Kardashian’ın paylaştığı doğum günü mesajıyla dalga geçti.

ABD’li magazin yıldızı, 40. doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla özel bir adada kutladığını açıkladı. Kardashian, Twitter’dan şaşaalı partiyi paylaşırken çok alçakgönüllü hissettiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"İki hafta boyunca herkesten çok sayıda sağlık taraması ve kendilerini karantinaya almalarını istedikten sonra, yakın çevreme kısa süreliğine de olsa her şeyin normal olduğunu varsaydığımız özel bir ada gezisiyle sürpriz yaptım."

Kardashian, paylaşımlarının en sonuncusunda dans ettiklerini, bisiklet sürdüklerini ve daha birçok şey yaptıklarını belirtip “Birçok insan, buna şu sıralar ulaşamaz. Bu yüzden böyle zamanlarda hayatımın ne kadar ayrıcalıklı olduğunu alçakgönüllülükle hatırlıyorum” dedi.

Metro'nun haberine göre reality show yıldızı, söz konusu paylaşımları sebebiyle birçok tepki alırken popüler zombi dizisi TWD de bu kervana katılanlar arasındaydı.

Dizi, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Kim Kardashian’ın yakın çevresine sürpriz yaptığı hakkındaki sözlerini olduğu gibi alıp oyuncu kadrosunun bulunduğu bir fotoğraf paylaştı.

 

 

Takipçilerinse bu göndermeyi hayli sevdiği görüldü. Hayranlardan birisi Kardashian'a yapılan şakanın çok güzel olduğunu belirtirken bir diğeri "İğneleme kusursuz! Bunu çok sevdim" dedi.

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU