Erdoğan’dan İYİ Parti’ye kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti’nin üçüncü yılı için bir kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan mesajında, “Bilhassa son 18 yılda hayata geçirilen reformlar, ülkemizde demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesine büyük katkı sağlamıştır” dedi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü yılını dolduran İYİ Parti’ye bir kutlama mesajı gönderdi.

Erdoğan mesajında, “Vatandaşlarımıza birinci sınıf demokrasi kazandırma mücadelemiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilen siyasi partilerimizin destekleriyle devam etmektedir” diyerek, “Bugün 3'üncü yaşını kutlayan İYİ Parti’nin de "önce millet-önce memleket"' inancıyla bu sürece gereken katkıyı sunacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, İYİ Parti’nin 3'üncü yaşını gönülden tebrik ediyorum” ifadeleriyle mesajına başlayan Erdoğan şöyle devam etti:

İzmir'imizin ve ülkemizin farklı köşelerinden kutlama programınıza iştirak eden vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.  Siyasi yelpazenin farklı kanatlarında ülkemize ve milletimize hizmet eden partiler, Türk demokrasisinin zenginliğini ve gücünü gösteren en önemli kurumsal yapılardır.  Türkiye, çok partili hayata geçtiği 1950'den bu yana yaşadığı çeşitli yol kazalarına rağmen, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkma iradesinden hiçbir şey kaybetmemiştir.

AK Parti’nin iktidar olduğu dönemi de mesajında hatırlatan Erdoğan, “Bilhassa son 18 yılda hayata geçirilen reformlar, ülkemizde demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesine büyük katkı sağlamıştır” diyerek şunları kaydetti:

Vatandaşlarımıza birinci sınıf demokrasi kazandırma mücadelemiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilen siyasi partilerimizin destekleriyle devam etmektedir.  Bugün 3'üncü yaşını kutlayan İYİ Parti’nin de "önce millet-önce memleket"' inancıyla bu sürece gereken katkıyı sunacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle sizlerin şahsında İYİ Parti'ye gönül veren tüm vatandaşlarımı bir kez daha selamlıyor, kutlamaların başarılı geçmesini diliyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU