Vikings: Athelstan 6. sezonda yer alacak mı?

Dizinin 6. sezonunun ikinci kısmının yakında yayımlanması bekleniyor

Dizide Lagertha'yı canlandıran Katheryn Winnick kısa süre önce karaterinin yasını tuttuğunu söylemişti (History Channel)

*UYARI - Spoiler içerir*

Vikings dizisinin son bölümlerin yayınlamasına kısa süre kalmışken izleyenler Athelstan'ın (George Blagden) 6. sezonda bir şekilde bulunup bulunmayacağını merak ediyor.

Athelstan, Ragnar ve ailesine çalışmaya yollanmış ve paganların hayat tarzına alışması uzun zaman almıştı ama neticede Athelstan ve Ragnar arasında bir dostluk yeşerdi.

Ragnar'ın arkadaşı Floki'yse (Gustaf Skarsgård) Athelstan'a güvenmiyor, dininin Vikinglere bir tehdit oluşturduğunu düşünüyordu, neticede de tehdit olarak gördüğü Athelstan'ı öldürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Alfred çok kötü hastalanmış ve hiç tanışamadığı babasıyla ilgili sanrılar görmeye başlamıştı.

Gölde cübbeli bir keşiş görmüş ve babasının onu çağırıp onu gerçekleşecek bir savaş konusunda uyardığını anlamıştı.

Express'in haberine göre Athelstan dizide daha önce de hayali şekilde belirdiğinden aynı şeyin 6. sezonun ikinci yarısında gerçekleşme ihtimali de var ve izleyenler şimdiden Alfred'in son bölümlerde geri dönüp Ivar'a karşı savaşa katılacağını düşünüyor.

Karakterinin dönüşüyle Alfred'in babası Athelstan'a bir başka görüde rastlaması mümkün, Athelstan da oğlunu doğru kararları vermeye yönlendirebilir ve onu tehlikelere karşı uyarabilir.

Vikingler'den 2015'te ayrılmasından beri 30 yaşındaki Blagden Versailles ve Black Mirror dizilerinde yer almıştı. Oyuncunun The Land of Dreams filminde de oynaması planlanıyor.

2012 tarihli Sefiller'deki (Les Misérables) rolüyle çok sayıda övgü alan ödüllü oyuncu Vikinglere dönüp dönmeyeceğiyle ilgili herhangi bir ipucu vermedi.

Öte yandan bu ayın başında kendisinin Athelstan kostümü giyerken Ragnar kılığındaki rol arkadaşı Fimmel'le çekilmiş bir fotoğrafını şöyle paylaşmıştı:

Hatırlatma. 'Güç her zaman tehlikelidir. Kötünün kötüsünü kendine çeker. En iyiyi bile yozlaştırır.' Ragnar Lothbrok #Vikings.

Paylaşımlar izleyenleri çok heyecanlandırmış, biri şöyle demişti:

Eski kastı özlüyorum!! Sen ve Ragnar en iyisiydiniz.

Bir diğeri şöyle yazdı:

Athelstan'ın bu kadar erken öldüğüne çok üzülüyorum. Onu daha fazla görebilmeyi çok isterdim.

Bundan birkaç hafta önce Blagden kendisinin sette, kulağında telefonla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmış ve açıklamada karakterinin öleceğini nasıl öğrendiğini anlatmıştı. Şunu eklemişti:

Bu karakteri çok sevmiştim.

 

Independent Türkçe, Express

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU