Stranger Things'in 4. sezon görüntüleri yeni bir karaktere işaret ediyor

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Stranger Things, görünüşe göre yeni oyuncuları bünyesine dahil ediyor

Dizinin pandemi sebebiyle durdurulan yeni sezon çekimleri başladı (Netflix)

Stranger Things’in 4. sezon çekimleri sırasında yakalanan görüntüler sevilen diziye yeni bir karakterin dahil olduğunu gösteriyor.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara bakılırsa, Robin’e hayat veren Maya Hawke’ın erkek kardeşi Levon Thurman-Hawke’ın dizide asi bir genci canlandıracağı görünüyor.

 

 

Ünlü oyuncular Uma Thurman ile Ethan Hawke’ın çocukları, ebeveynlerinin izinden gidiyor. Maya, Netflix’in en popüler dizilerinden Stranger Things’e üçüncü sezonda katılmış ve Starcourt Alışveriş Merkezi’nde Steve Harrington’la (Joe Keery) birlikte dondurmacıda çalışırken onunla iyi bir arkadaşlık kurmuştu. Maya bu sayede hatırı sayılır bir hayran kitlesi de elde etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant’ın haberine göre, Thurman-Hawke da yeni sezonda diğer oyunculara katılacak. Sosyal medyada paylaşılan set fotoğraflarında genç oyuncu, 4. sezon görüntülerinde sık sık ortaya çıkan video kaset mağazasının önünde Steve Harrington karakteriyle birlikte görüntülendi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerden oyuncunun giyiminin ve makyajının, 1980’li yılların ünlü asi “punk rock” genç imajını taşıdığı görülüyor. 

 

 

Thurman-Hawke’un büyük bir rol mü alacağı yoksa konuk oyuncu mu olacağı henüz belli değil çünkü ne karakter ne de yeni sezon hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak hayranlar, oyuncunun üçüncü sezonda ailesi hakkında pek bir bilgi verilmeyen Robin’in erkek kardeşi rolünü oynamasının hayli ilginç olabileceğini düşünüyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU