Avengers ekibiyle buluşan Kamala Harris, Trump'ı Thanos'a benzetti

Harris, ülkesinin mevcut durumu hakkında konuşurken sözü ABD Başkanı'na getirdi

Trump'ın kampanya ekibi, azil soruşturmasına tepki için montajlı video hazırlamıştı (@TrumpWarRoom/Twitter)

ABD'de Demokratların başkan yardımcısı adayı senatör Kamala Harris, Avengers ekibiyle yaptığı Zoom buluşmasında Başkan Donald Trump'ı Thanos'a benzetti.

Başkan adayı Joe Biden kampanyası için Marvel Sinematik Evreni (MSU) oyuncuları, Avengers: Endgame yönetmenleri Joe ve Antony Russo ve Senatör Kamala Harris'in katıldığı bağış toplama etkinliği sırasında, Harris ülkenin mevcut durumu hakkında konuşurken bir noktada Trump'ı Avengers'ın kötü adamı Thanos'la kıyasladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Inverse sitesinin haberine göre Zoom sohbetinde Russo kardeşlerin yanı sıra oyunculardan Chris Evans, Paul Rudd, Zoe Saldana, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Mark Ruffalo ve Robert Downey Jr. hayranlardan gelen soruları yanıtlayıp seçim planlarından bahsetti.

Kendisi de Marvel hayranı olan Harris ise günümüzün siyasi atmosferinde süper kahramanlık kavramının neden önemli olduğunu izah etmeye çalıştı.

"Hadi gelin Avengers'ı (Yenilmezler) bu seçim bağlamında bir düşünelim" diyen Harris, "Avengers'ın Amerikalılar olarak bizlerin temel değerlerini yansıtan değerleri hakkında söylenecek bir şeyler var. Onur ve nezaket önemlidir. Evreni Thanos'tan kurtarmada ya da ulusumuzun ruhu için savaşmada önemlidirler" diye devam etti.

Kendi ekibiyle sık sık Avengers'tan söz ettiklerini anlatan Harris, kahramanların güçlerini bir araya getirip Thanos'a karşı duruşlarını takdir ettiğini de belirtti.
 

Harris.jpeg
(Joebiden.com)


Trump'la mukayese yaparken gülmeye başlayan Harris, "Sadece şu anda bu meselenin etrafında böyle bir simetri olduğunu düşünüyorum. O evrenin kaderini elinde tutmuştu, şimdi bizler de bilimi inkar eden birini seyrediyoruz... Avengers galaksinin dört bir yanından toplanabiliyorsa; nerede olursak olalım, son seçimde kime oy vermiş olursak olalım, büyükannemiz hangi dili konuşursa konuşsun Amerikan halkı da bir araya gelebilir, ülkemizi yeniden doğru istikamete sokmak için birleşebilir" dedi.

Öte yandan Trump War Room adlı resmi Twitter hesabı, geçen yıl Trump'ın başının Marvel karakteri Thanos'a montajla yerleştirildiği bir videoyu sosyal medyada paylaşmıştı.
 

 

Guardian'ın haberine göre Trump'ın görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle azledilmesine dair Kongre'de gerçekleştirilen soruşturmanın hemen öncesinde yapılan paylaşımda, "Temsilciler Meclisi'ndeki Demokratlar düzmece azil işini istedikleri kadar zorlayabilir. Başkan Trump'ın yeniden seçilmesi kaçınılmaz" ifadesi kullanılmıştı.

 

Independent Türkçe, Inverse, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU