Marvel'ın Örümcek Adam serisinin üçüncüsünde hangi süper kahramanlar yer alacak?

Eğer merkezde Marvel çoklu evreni olursa filmde birçok karakter toplanabilir

Üçüncü filmde, Örümcek Adam'la birlikte MJ, May Hala ve Flash Thompson da yer alacak (Columbia Pictures/Sony)

Örümcek Adam'ın (Tom Holland) üçüncü filminin konusuyla ilgili resmi açıklama henüz yok. Buna rağmen film ekibiyle ilgili gelen haberler filmin çoklu bir evrende geçeceğini, bu yüzden de birçok Marvel Sinematik Evreni (MSE) karakterinin filmde yer alabileceğini gösteriyor.

Daha önce Marvel, ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch’ın, Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) filminin öncesinde, 2021’de yayımlanması planlanan Örümcek Adam 3’te güçlü büyücüyü canlandıracağını duyurmuştu. Stüdyo aynı zamanda Jamie Foxx’un da Electro rolüyle filmde yer alacağını bildirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant’ın haberine göre, bu iki karakterin varlığı Örümcek Adam’ın yeni filminin Marvel’ın çoklu evreninde yeni bir sayfa açacağını gösteriyor.

Eğer çoklu evren filmde merkeze alınırsa Örümcek Adam 3, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) gibi bir geçiş filmi olabilir ve birçok süper kahraman ikilinin yanında kötülere karşı savaşabilir.

İşte Örümcek Adam 3’te yer alması muhtemel 6 süper kahraman:

Wong

Doctor Strange’in en yakın müttefiki Wong’un (Benedict Wong) aynı onun gibi sihirli yetenekleri bulunuyor. Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda (Avengers: Infinity War) Thanos’a karşı da savaşan karakterin, Doctor Strange’yle beraber yan yana olma şansı hayli fazla.

Scarlet Witch

Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), WandaVision isimli dizinin ardından Doctor Strange’nin ikinci filminde de yer alacak. Birçok hayran, söz konusu iki yapımın birbiriyle bağlantılı olduğu düşünüyor. Örümcek Adam 3 ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımlarının Marvel çoklu evrenine bağlı olduğu düşünülürse, Scarlet Witch’in bu ikilinin yanında kötülere karşı mücadele etmesi kaçınılmaz duruyor.

Ant-Man

Ant-Man ve Wasp (Ant-Man and the Wasp) ve Avengers: Endgame filmleri arasında bir süre Kuantum Alanı’nda kalan Ant-Man (Paul Rudd), kendi çoklu evren sorununu yaratmış olabilir. Stüdyo, üçüncü filminde Ant-Man’ın düşmanın, zaman yolculuğu ve alternatif gerçeklikle ilgilenen Kang the Conqueror’un (Fatih Kang) olacağını açıklamıştı. Bu da Marvel’in, Ant-Man’ı Örümcek Adam’ın müttefiklerinden biri yapıp çoklu evren üzerinden kendi filmine bir kapı açma ihtimalini gösteriyor.

Captain Marvel

Örümcek Adam’ın filmde kiminle savaşacağı henüz belli değil ancak işin içinde Doctor Strange varsa ortada büyük bir tehdit olacağı epey açık. Bu durum ikilinin yanında başka süper kahramanlar olması gerektiğini ifade ediyor. Aynı zamanda Örümcek Adam: Evden Uzakta’da (Spider-Man: Far From Home) şekil değiştirebilen uzaylı Skrull’ların ortaya çıkması Captain Marvel'in yardıma gelmesi için bir diğer sebep. Söz konusu filmden başka Sadece Captain Marvel’de beliren Skrull’lar iki yapımı benzersiz şekilde birbirine bağlıyor.

Falcon

Falcon’ın (Sam Wilson), Disney+’da yayımlanacak The Falcon and the Winter Soldier (Falcon ve Kış Askeri) dizisinin sonunda Kaptan Amerika olup olamayacağı belli oluyor. Bununla birlikte Marvel, dizisi olan karakterlerin filmlerde de bulunacağını açıklamasına rağmen Falcon yakındaki Marvel filmlerinde yer almayacak gibi görünüyor. Eğer Örümcek Adam 3 bir geçiş filmi olursa Falcon, Örümcek Adam’a yardım etmek için orada olabilir.

Nick Fury

Peter Parker, Örümcek Adam: Evden Uzakta’da Nick Fury’le tanıştığını sanmıştı ama o bir Skrull taklidiydi. Stüdyonun, galaksiler arası barış koruma kurumu olan SWORD’u (KILIÇ) tanıtmak için neden Örümcek Adam: Evden Uzakta’yı seçtiği, ancak üçüncü filmde bu organizasyonun ortaya çıkmasıyla anlaşılabilir.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU