Miley Cyrus'un çılgın UFO macerası: "Uzaylıların gözlerinin içine baktım"

Ünlü şarkıcı uçan bir kar küreyicinin içinde uzaylı gördüğü anları anlattı

Rapçi Post Malone da daha önce birçok kez UFO gördüğünü iddia etmişti (AFP)

ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, UFO gördüğüne inandığı çılgınca bir hikaye anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Just Jared’ın haberine göre 27 yaşındaki Cyrus verdiği yeni röportajında tuhaf anısını aktarırken uzaylıların gözlerine baktığını söyledi.

Cyrus şu ifadeleri kullandı:

Aslında başımdan bir olay geçti. Arkadaşımla San Bernardino’da araba kullanıyordum ve bir tür UFO kovalamaya başladı. Ne gördüğümden epey eminim fakat taco dükkanının önündeki minibüsteki adamdan ot jeli de almıştım bu yüzden onun etkisi de olabilir.

Fakat bunu en iyi uçan bir kar küreyiciye benzeterek tarif edebilirim. Önünde büyük bir saban vardı ve sarı sarı parlıyordu. Uçtuğunu gördüm ve arkadaşım da bunu gördü. Yolda birkaç başka araba daha vardı, onlar da bakmak için durdu bu yüzden gördüğümün gerçek olduğunu düşünüyorum.

Kısa süre önce Liam Hemsworth’le boşanmasına dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Cyrus deneyimine dair şunları ekledi:

Beş gün falan sarsıldım. Beni afallattı. Gökyüzüne aynı şekilde bakamadım. Geri dönebileceklerini düşündüm.

Cyrus ayrıca uzaylılarla göz teması kurduğunu belirtti. 

Aslında hiç tehdit altında hissetmedim ama uçan nesnenin içinde oturan bir varlık görrdüm. Bana baktı ve göz teması kurduk. Beni gerçekten sarsan şeyin bu olduğunu düşünüyorum, aklımın tam olarak almadığı bir şeyin gözlerine bakmak…

Ama bu uçsuz bucaksız evrende olabilecek tek şeyin biz olduğumuzu düşünmenin bir tür narsizm olduğunu söylemekte haklısınız.

 

Independent Türkçe, Just Jared

DAHA FAZLA HABER OKU