Stranger Things yıldızı 4. sezonda ilginç bir karakterin dönüş sinyalini verdi

Billy, Max ve arkadaşlarının güvenliği için kendisini feda etmişti

Stranger Things'in çekimleri devam etse de, pandemi yüzünden yayın tarihi ertelenebilir (Netflix)

Stranger Things'in son sezonunda Dacre Montgomery’nin canlandırdığı Billy'nin öldüğü görülmesine rağmen, karakter 4. sezonda diziye geri dönebilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dijital yayın platformu Netflix yapımı Stranger Things'e ikinci sezonda katılan Billy, Max ve arkadaşlarına kötü davranması ve Steve Harrington’ın rakibi olmasıyla tanındı. Üçüncü sezondaysa ana kötü karakter haline büründü ve Mind Flayer’ın kontrolü altına girerek adeta onun asıl temsilcisi oldu.

Kontrolünü kaybeden ve Mind Flayer’ın istediklerini yapmaya başlayan Billy birçok kişiyi ona teslim etmekle kalmadı, Hawkins’te çok sayıda ölüme neden oldu. En sonunda karakter, yaptıklarının farkına varıp ona karşı geldi ve olanları durdurabilmek için kendisini feda etti.

Öte yandan Billy’nin geri dönebileceğine dair ufak da olsa emareler mevcut. We Got This Covered’ın haberine göre, Montgomery’nin Twitter’da paylaştığı fotoğraf, Max’ın üvey kardeşini oldukça andırıyor. Siyah beyaz paylaşılan karede, oyuncunun dalgalı saçları Billy’nin görünüşüyle tıpatıp eşleşiyor.

 

 

Ancak, Billy’nin ölümünün oldukça kesin gözükmesi, bu geri dönüşün flashback aracılığıyla (dizi zamanından öncesine dönüş sahneleri, ed.n) olabileceği iddialarını ortaya çıkarıyor. Bu da 4. sezonun daha çok Max’e odaklanacağını ve izleyicilerin belki de onun Hawkins’e taşınmadan önceki zamanlarını görebileceğini gösteriyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU