Eşiyle barışan Cardi B, "15 yaşındakilerin tacizinin" ardından Twitter hesabını sildi

"WAP" şarkısını seslendiren rapçi hayranlarını kişisel seçimlerini denetlemeye çalıştıkları için uyardı

Cardi B, çıplak fotoğrafıyla yapılan şakayı gülerek paylaşmıştı (AFP)

Cardi B, rapçi Offset'le ilişkisini tekrar başlatmasından hoşnut olmayan hayranlarının "tacizinden" sonra Twitter hesabını sildi.

“WAP” yıldızı Cuma (16 Ekim) boşanma davası açtıktan yalnızca birkaç hafta sonra Offset'ten artık boşanmayacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şu anda silinmiş olan 18 Ekim tarihli bir Instagram canlı yayınında Cardi ilk boşanma davasının kamuya açıklanmasını istemediğini söyledi ve hayranlarını kişisel tercihlerini denetlemeye çalıştıkları için uyardı.

Cardi, "Boşanmamı herkesle paylaşmadım, s***k bir memur yaptı bunu. Ve insanlar dedikodular uydurduğu için 'Ah, (Offset) kızı hamile bırakmış', falan filan, bunlara cevap vermeliyim" diye açıkladı.

Cardi, Offset'le barışmalarının ardından ikisinin de hayranları tarafından "taciz edildiğini" ekledi.

Cardi, "Bu z****yi taciz etmek istiyorsunuz. Kardeşim, eğer işleri hallediyorsam, neden bu z****nin Twitter'ına gidip onu taciz ediyorsunuz? Bu b**un hiçbir s***k anlamı yok. Usandım artık. Ne s***m yapmak istersem onu yaparım. Hayranlarımı seviyorum ve yaptıklarınız için teşekkür ederim ve minnettarım ama bazılarınız gerçekten sizinle yatıyormuşum gibi davranıyor" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı şöyle devam etti:

Offset uğraşmak zorunda olduğum s***k tek sorun değil. Size karşı dürüst olmam gerekirse, evliliğim şu anki endişelerimden en hafifi.

17 Ekim'deki bir önceki Instagram canlı yayınında Cardi, hayranlarının stres olmasına yol açtığında ısrarcıydı.

Cardi şunları söylemişti:

Hayranlarım s***k arkamı kollamak yerine bana b** atıp 'bu yapıcı eleştiridir' demek mi istiyor? Hayır kardeşim, hayatımı kontrol etmeye çalışmak yapıcı bir eleştiri değil. Bu b** çılgınca ve tuhaf.

Şarkıcı şöyle devam etti:

15 yaşında bir avuç velet sanki s***k Ariana Grande'ymişim gibi hayatımı nasıl yaşayacağımı söylüyor. Sanki Disney'den falan geliyorum. Bu b** çılgınca! Peki ne yapmamı istersiniz? Ben gidip bir z***iyle takılan sıradan, alelade bir k****k değilim. Ben bu değilim, ben s***k Cardi B'yim. 

Cardi, daha önceki Instagram canlı yayınında Offset'le barışma kararı aldığını açıklamış ve kendisini "çılgın bir k****k" olarak nitelendirmişti. Şarkıcı, ikisinin de “erken evlenen iki genç g**” olduğunu eklemişti:

Bizimki de hepinizin s***k, bozuk ilişkilerinizden farklı değil.

Rapçi, geçtiğimiz hafta Instagram'da yanlışlıkla çıplak bir selfie paylaştıktan sonra viral olmuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU