Emilia Clarke'a göre Daenerys öldükten sonra Drogon'a ne oldu?

Sevilen dizinin finalinde Jon Snow, Daenerys'i öldürdükten sonra Drogon uçarak uzaklaşırken görülmüştü

Clarke kısa süre önce sette erkek oyunculara ayrıcalıklı davranıldığını söylemişti (HBO)

George R. R. Martin’in kitaplarından uyarlanan Game of Thrones dizisinin son sezonunda Daenerys’in ölü bedeninin yanında ona son kez baktıktan sonra onu yanına alıp uzaklara uçarken görülmüştü. 

Dizinin hayranlarının aceleye getirildiği gerekçesiyle topa tuttuğu final bölümünde Jon Snow, "Çılgın Kraliçe"ye dönüşen Daenerys’i öldürmüş ve pek çok kişiyi şaşırtmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emilia Clarke’ın canlandırdığı karakter, geriye kalan son ejderhası Drogon sayesinde King’s Landing’de Cersei Lannister’a diz çöktürmüştü. 

Demir Tahtı kavurduktan sonra Drogon, Daenerys’in ölü bedenini de yanına alarak uzaklaşmıştı. 

Drogon’un nereye gittiği veya Daenerys’i nereye götürdüğü belirsizliğini korusa da o günden bu yana pek çok kişi ikilinin nerede olabileceğine dair fikir yürütmüştü. 

Screen Rant'in haberine göre James Hibberd’ın yeni kitabı Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series’de (Ateş Ejderhayı Öldüremez: Game of Thrones ve Destansı Dizinin Anlatılmamış Resmi Hikayesi) karakteri canlandıran Clarke da Drogon’un nerede olabileceğine dair kendi fikirlerini şu şekilde aktarıyor:

İnsanlar bana bunu çok sordu. Şakaya vurma eğilimindeyim ve 'Ah, Hawaii' diyorum. Ama dürüst olmak gerekirse eğer ciddi olacaksam bence Drogon onun bedeni çürüyene kadar etrafta uçuyor. Esasen artık uçamayana kadar uçmaya devam ettiğini düşünüyorum. Sadece yas tutmaya devam ediyor.

Clarke’ın yorumları Drogon için uygun trajik bir sona işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU