Jürgen Klopp, 7-2'lik Aston Villa mağlubiyeti sonrası oyuncularına mesaj gönderdiğini söyledi

Liverpool'un teknik direktörü Klopp, 7-2 yenildikleri Aston Villa maçının ardından oyuncularıyla konuşması gerektiğini ve bunun için kendilerine mesaj gönderdiğini itiraf etti

Jürgen Klopp / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Aston Villa'ya 7-2'lik skorla mağlup olarak ağır bir yenilgi almıştı.

Alınan bu yenilgiyi geride bırakmaları gerektiğini düşünen Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, beşinci haftada oynanacak Everton derbisi öncesi BBC Sport'a açıklamalarda bulundu.

Maçın olduğu gecenin hayatının en iyi gecelerinden biri olmadığını söyleyen Klopp, şu ifadeleri kullandı:

Sabah uyandığımda oyuncularımla konuşmam gerektiğini biliyordum. Onlara bütün düşüncelerimi içeren uzun bir mesaj attım. Mesajı attıktan sonra kendimi çok daha iyi hissettim ve bu yenilgiyle başa çıkabileceğimizi anladım. Bir maçı 7-2 kaybetmek kötü bir şey ama bunu kendi yararımız için kullanabiliriz. Everton'a karşı bunu gösterme şansımız var. Everton lige çok iyi başladı. Kimin daha iyi olduğu bu maçtan sonra görülecek.

4 haftası geride kalan Premier Lig'de Everton 12 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Son şampiyon Liverpool ise 9 puanla averajla beşinci sırada yer alıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU