Koeman, Griezmann eleştirilerine yanıt verdi: Burada kararları teknik direktör verir

Ronald Koeman, Antoine Griezmann eleştirilerine yanıt verdi. Griezmann'ı 10 numara pozisyonunda oynatamayacağını belirten Hollandalı çalıştırıcı, bunu kimsenin kişisel algılamaması gerektiğini söyledi

Antoine Griezmann / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da Ronald Koeman, Fransız futbolcu Antoine Griezmann'ı "10 numara" pozisyonunda oynatmadığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, geçtiğimiz günlerde Griezmann ilgili açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Onunla konuştum ve şu an Barcelona'da olduğu durumdan dolayı mutlu değil. Orada sağ kanatta oynuyor. Daha merkezi bir rolde oynaması gerektiğini düşünüyor. Bence de Antoine oyunun kalbinde olduğu zaman, topa daha çok değdiği zaman etkili olabiliyor.

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koemann ise bu gelişmelerin sorulması üzerine herkesin istediğini söyleme hakkı olduğunu belirterek, görüşlerini şöyle paylaştı: 

Antoine ile konuştum ve ona takım için en iyisini istediğimi söyledim. Onun sağ kanatta ve diğer pozisyonlarda oynayabileceğini biliyorum. Hollanda Milli Takımı'nın başındayken Fransa ile oynadığımız maçta Griezmann sağ kanatta oynamıştı. Burada kararları teknik direktör verir. Antoine ile bir problemim yok. Sadece takım için en iyisini istiyorum. 10 numara pozisyonunda iki oyuncuyla oynayamayız.

Barcelona, 24 Ekim Cumartesi günü Real Madrid ile "El Clasico"da karşılaşacak.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU