The Walking Dead filminin yapımcısı: Rick'in dönüşü mükemmel olacak

The Walking Dead'in 10. sezonunun finali koronavirüs nedeniyle ertelenmesinin ardından Ekim'de yayımlanmıştı

The Walking Dead: World Beyond'un yeni bölümlerinde Rick'in nerede olduğuna dair ipuçları verilmişti (AMC)

Küresel Kovid-19 salgını Walking Dead vizyon filminin hazırlığını beklenenin üzerinde uzattı ama yapımcılar Andrew Lincoln'ın Rick Grimes'ının dönüşünü biraz daha cilalalamak için gecikmeyi fırsata çeviriyor.

AMC orijinal filmlerinden gelecek üçlemenin ilk filmi olarak iki yıl önce duyurulan, ismi henüz belirlenmemiş proje, Universal Pictures'tan çıkacak tam teşekkülü bir sinema yapımına evrildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Senaryosunu yapımcı Scott Gimple ve serinin yaratıcısı Robert Kirkman'ın yazdığı Walking Dead vizyon filmi hala yapım aşamasında ve koronavirüsün sinema salonlarını karşı karşıya bıraktığı zorlu duruma rağmen programını sürdürüyor.

Gimple, vizyon filmi serisini yeni çıkan iki sezonluk  dizi The Walking Dead: World Beyond'a bağlamanın "sadık kalacakları plan olmayı kesinlikle sürdürdüğünü" söyledi. Gimple ve program direktörü Matt Negrete'in yarattığı sınırlı dizi iki sezon boyunca 20 bölüm yayınlanarak sonlanacak, beyaz perde yapımlarıyla da muhtelemen doğrudan bağlantılı olacak.

World Beyond'un uzatılma ihtimali sorulduğunda Gimple, "Her şey sürekli bir değişme halinde, dolayısıyla kesin olarak bilmek mümkün değil. Ama üzerinde çalışıyoruz ve ilerliyoruz. Daha fazla içerik üretmemiz gerekirse yapacağız," diye yanıtladı.

Bu kadar kısa bir kapsamda yaptığımız ilk iş bu. Çoğu dizinin artık bunu yaptığının farkındayım ama demek istediğim, işlememiz ve ilerleyip ulaşmamız gereken epey malzeme var, dolayısıyla neler olacağını zaman gösterecek.

World Beyond'da gelecek karakterlerin filmlerde de yer alıp almayacağı, veya tersinin olup olmayacağı sorulduğunda Gimple, "Her şey olabilir," diye cevap verdi.

Üçleme olarak planlanan film serisiyle ilgili Gimple, "Bu ilk filmlerde çok fazla bağlantı olmaması mümkün ama dediğim gibi, her şey değişiyor. Ve artık işler tahminimizden çok daha fazla zaman alıyor," dedi.

Sadece Kovid-19 açısından söylüyorum, tahmin etmediğimiz bu büyük zaman aralığından. Bence en iyisini Robert Kirkman söyledi: Bu zamanı her şeyin üzerinden iyice geçmek, sürüş testleri yapmak ve gidebileceğimiz tüm doğrultuları derinlemesine değerlendirmek için kullanıyoruz.

Comicbook.com'un haberine göre Gimple, Rick'in dönüşünü mükemmel hale getirmeye çalıştıklarına dair şunu da ekledi:

Yani belli açılardan hala laboratuvardayız. Üzerinde epeyce çalıştık ama an itibarıyla işi mükemmelleştirmeye çalışıyoruz.

Sivil Cumhuriyet Ordusu (CRM) World Beyond'a epey merkezi ve liderleri Yarbay Elizabeth Kublek'in (Julia Ormond) Rick'in gizemli kayboluşuyla ilgili belli sırlar sakladığı sanılıyor. The Walking Dead'in 9. sezonunda Rick'i kaçıran ekip buydu ve Gimple film serisinin, geniş nüfuzlu CRM'in "engin mitolojisini" keşfe çıkacağını halihazırda doğruladı.

ComicBook.com'a Temmuz'da konuşan Gimple, (Andrew) Lincoln'ın filmle yakinen ilgilendiğini ve Walking Dead Evreni'ne "dönmek için sabırsızlandığını" söylemişti.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU