Young Sheldon, bir The Big Bang Theory hikayesini daha berbat etti

Bir Young Sheldon seyircisi The Big Bang Theory'de senaryo gediği açmış olabilir

Jim Parsons kısa süre önce katıldığı bir programda dizi ekibinin yeniden bir araya gelebileceğini ima etmişti (AP)

Keskin gözlü bir Reddit kullanıcısı iki dizinin de "fevkalade senaryo yazımının değerini düşürmek istemese de" Sheldon Cooper'ın evladiyelik güvenlik düdüğüyle ilgili bir detayı fark etmeden edemediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seyirci, The Big Bang Theory'de Amy Farrah Fowler'ın (Mayim Bialik) sürekli sırt çantasında taşıdığı güvenlik düdüğünü Sheldon'a (Jim Parsons) kendisinin verdiğini söylemişti. Gelgelelim Young Sheldon'ın 3. sezonunun 10. bölümünde dizi, Genç Sheldon'ın (Iain Armitage) düdüğü Amy'le tanışmadan çok önce aldığını göstermesiyle dizi tamamen çelişkili bir durum yarattı.

Metro'nun haberine göre Reddit kullanıcısı şu yorumda bulundu:

Bunun epey ufak bir detay olduğunu bildiğimi vurgulamak istiyorum ve bu iki harika diziyi yaratan fevkalade yazım becerilerinin değerdinden azaltmak istemem. Sadece bu küçük tutarsızlıkları bulmayı seviyorum.

The Big Bang Theory'deki (TBBT) sahnenin detaylarına giren kullanıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

TBBT'deki sahnede Sheldon ekibe sırt çantasında tuvalet güvenliği için bulundurduğu çeşitli nesneleri gösteriyor, bunların içinde 'sapıklardan kaçınmak için' bir el aynası, üzerinde 'dolu' yazan çok dilli bir poster ve ona Amy'nin verdiğini bildiğimiz bir düdük bulunuyor.

Seyirci, "Bu Young Sheldon'da Paige, Missy ve Sheldon'ın alışveriş merkezine gittiklerinde Sheldon'ın onlara sırt çantasını gösterdiği bölümle çelişkili" diye ekledi.

Karakter çantada şunların bulunduğunu söylüyor: Kalabalığın gürültüsünü bastırmak için kulak tıkacı, yürüyen merdiven korkuluklarını silmek için ıslak mendil, bir pusula, alışveriş merkezinin bir haritası ve kaybolur veya elinde parfüm şişesi tutan bir kadın ona yaklaşırsa çalmak için bir düdük. Bu düdüğün Amy'le tanışmadan çok önce onda olduğunu gösteriyor.

Teoriyi sorgulayan başka bir seyirci şu yorumu yaptı:

Belki o başka bir düdüktür. Amy'nin ona verdiği başka bir düdük, belki artık bu eskisi yerine onu taşıyordur.

Bu yorumlar durum komedisinin prodüksiyonunun kamera arkası ekibi üyelerinden birinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle durdurulmasının ardından geldi.

Dizinin çekimleri 22 Eylül'den bu yana devam ediyor ve an itibarıyla yeni sezonun 3. bölümünün çekimlerinin ortasındalar. Prodüksiyonun bu hafta içinde, hatta muhtemelen bugün yeniden başlaması bekleniyor, dolayısıyla dizinin yayınını etkileyecek ciddi bir gecikme beklenmiyor.

 

Independent Türkçe, Metro

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU