The Simpsons, Trump'a oy vermemek için 50 neden sıraladı

Listedeki maddeler "çocukları kafese koymayı", "vajina yakalamaktan bahsetmeyi" ve "750 dolar vergi ödemiş olmayı" içeriyor

Donald Trump, "Donald Trump'ın Ofisteki İlk 100 Günü" kısasında (Youtube / Fox)

The Simpsons, bu senenin yaklaşan Treehouse of Horror bölümünü, Amerikan seçmenlerine Donald Trump'ı yeniden seçmemeleri için 50 neden sunarak 2020 seçimlerine ayırıyor.

Variety'nin yayımladığı bir fragmana göre, 18 Ekim'de yayımlanacak bu senenin bölümü, Homer Simpson'la birlikte sandığa gidecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Homer oy kullanırken, genel seçime dahil bütün küçük yarışlarla ilgili kararını vermiş olduğu ortaya çıkıyor, en yüksek profillisi hariç: başkanlık seçimi.

Küplere binen Lisa Simpson, babasının kararsızlığına karşı çıkıp şöyle soruyor:

Son 4 yılda olan onca şeyi nasıl unutabildin?

Ardından, Trump'ın Beyaz Saray'da son 4 yılında yaptığı en kötü eylemlerin bir listesi ekranda beliriyor. Listedeki maddeler "Tim Cook'a 'Tim Apple' demekten", "demokrasiyi yok etmeye" kadar uzanıyor.

Liste, göçmen denetim merkezlerinde çocukların gördüğü muameleye atıfla "çocukları kafeslere koydu"yla ve 2015'teki başkanlık kampanyasının açılış konuşmasını hatırlatarak "Meksikalılara tecavüzcü dedi"yle başlıyor.

"Engelli muhabiri taklit etti", "üçüncü dünya ülkelerine bok çukuru dedi", "beyaz üstünlükçülere 'iyi insanlar' dedi", "vajina yakalamaktan bahsetti" ve "yemin töreninin büyüklüğüyle ilgili yalan söyledi" gibi maddelerin hepsi dahil ediliyor.

Seçki ayrıca, Trump'ın 2016'da ve 2017'de yılda sadece 750 dolar (yaklaşık 6 bin TL) gelir vergisi ödediğini ortaya çıkaran yeni bir New York Times haberine atıf yapıyor.

Liste, "üçüncü dönemini istiyor" (ABD Anayasası'nın 22. Maddesi, bir başkanın hizmet edebileceği dönem sayısını ikiyle sınırlıyor), "Rushmore Dağı Anıtı'nda yer almak istedi", "ve en kötüsünü söylemedik bile" maddeleriyle sonlanıyor.

Bu senenin Treehouse of Horror (Korkunun Soyağacı -The Simpsons'ın her Cadılar Bayramı'nda yayımladığı özel bölümün adı -ed.n.) bölümü, Cadılar Bayramı özel serilerinin 31'incisi ve şu anki 32. sezonun 4. bölümü olacak.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU