Netflix'in yeni Sherlock filmine dair bilinen tüm detaylar

Netflix birden fazla Sherlock Holmes projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor

Robert Downey Jr.'ın da kısa süre önce Johnny Depp ve Tom Holland'la birlikte yeni bir Sherlock Holmes filmi çekmeyi planladığı öne sürülmüştü (IMDb)

Dijital yayın platformu Netflix, Enola Holmes’ün elde ettiği tatmin edici başarıyla birlikte daha fazla Sherlock projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Medyaya yansıyan bilgilere göre Netflix’in planladığı yeni filmi Sherlock Junior’ın senaristleri Ehren Kruger ve Matt Kuzma olacak

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Milli Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter gibi isimlerin yer aldığı ve 23 Eylül’de yayımlanan Enola Holmes filmine devam filmleri çekme tartışmaları sürerken Netflix, yeni bir Sherlock projesini daha sinemaseverlerle buluşturmayı planlıyor. 

Her ne kadar yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ve oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı belli değilse de tecrübeli senaristlerin isminin projeyle anılması Sherlock Holmes sevenleri şimdiden heyecanlandırdı. 

Ehren Kruger, Transformers: Kayıp Çağ (Transformers: Age of Extinction) ve Çığlık 3 (Scream 3) gibi filmlerin senaryo ekibinde yer almasıyla biliniyor. Matta Kuzma da Sony Pictures Entertainment’ın çatısı altında çalışıyor ve aynı zamanda oyun tasarımlarıyla tanınıyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre Sherlock Junior’ın konusu şöyle olacak:

Sherlock Junior tuhaf bir kayboluşun ve şehrin üstündeki lanetin ardındaki gizemi çözmek için Sherlock Holmes’le bağlantı kuran modern bir genç John Watson’a odaklanacak. Geride kalan hazineyi bulma şansları varsa bir dizi hırsızı atlatmak için çocuk dedektiflerden oluşan bir ekip kurarak birlikte çalışmak zorundalar.

Netflix’in kısa süre önce The Irregulars isminde yeni bir Sherlock dizisi üstünde çalıştığı da aktarılmıştı. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU