The Walking Dead: World Beyond yalnızca bir karakterin hayatta kalacağına işaret ediyor

The Walking Dead orijinal dizisinin 10. sezon finalini kısa süre önce yayımlanmıştı

The Walking Dead'in 10. sezonuna 6 bonus bölüm ekleneceği açıklanmıştı (AMC)

*UYARI: Spoiler içeriyor"

The Walking Dead: World Beyond, iki sezona yayılan 20 bölüm sona erdiğinde kendisine "Sonuncular" (Endling) diyen hayatta kalan dört gençten oluşan gruptan sadece birinin hayatta kalmasıyla sonuçlanabilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kız kardeşler Hope (Alexa Mansour) ve Iris (Aliyah Royale) arkadaşları Elton (Nicolas Cantu) ve Silas (Hal Cumpston) ile birlikte zombi kıyametinin, Elton'ın 6. büyük yok oluş dediği şeyin ortasında bu ismi benimsiyor. 

"The Blaze of Glory" bölümünde zombi salgını için tedavi geliştiren kişiyi kurtarmak için New York’a giden Elton, yıllardır süren kıyametin insanlığın ölüm sancılarına işaret ettiğini söylüyor. 

"Sonuncular" olmak özel olmak anlamına geliyor. Elton bunu onur nişanesi giyer gibi şunları söylüyor:

Bunu bildiğim için şanslıyım. Günlerimi saymam gerektiğini bilmek. Tek yapabildiğim bu. Gerçekten hepimizin yapabileceği bu. Biz Sonuncular’ız.

Buna ek olarak Elton düşüncelerini biraz daha detaylandırarak şunları söylüyor:

Sonuncu olan biz değiliz. Bir türün son üyesi, en sonuncusu, o’dur Sonuncu. Bu türlerden kıtayı geçen bizim dörtlümüz… hayatta kalan son canlı, onlar Sonuncular olacak. Ve hepimizi tanımlayan onların hayatı ve ölümü.

Grup arkalarında sprey boyayla, "Buradaydık, Sonuncular" diye mesaj bırakıyor. 

Sonuncular (Endlings) ifadesi dizinin ismi World Beyond olarak değiştirilmeden önce tercih edilen ilk alternatifti. Elton'ın sözleri ve dizinin isminin daha sonradan değiştirilmesinin tercih edilmesi esasen yalnızca bir karakterin hayatta kalacağına işaret ediyor gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU