Kristen Stewart, Robert Pattinson'la yaşadığı ilişkinin zorluklarını anlattı

Alacakaranlık serisinin yıldızı Pattinson'la birlikteyken dikkatli davrandığını ve onunla fotoğrafının çekilmesini önlemek için her şeyi yaptığını söyledi

Pattinson yakın zamanda vizyona giren Tenet filmindeki performansıyla övgü toplamıştı (AFP)

Stephenie Meyer’in kitaplarından uyarlanan Alacakaranlık (Twilight) serisinin yıldızı Kristen Stewart queer olduğunu açıklamadan önce Robert Pattinson'la medyanın gözü üzerlerindeyken yaşadığı ilişkiye dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

30 yaşındaki oyuncu Robert Pattinson’la birlikte olduktan sonra kendisine farklı bir rota çizmişti. 

Stewart kısa süre önce verdiği röportajda yaklaşmakta olan filmine, kariyerine ve özel hayatına dair bir dizi açıklama yaptı.

Artık daha yaşlı olduğunu kabul eden Stewart, 21 yaşındayken "lezbiyen" diye etiketlenmenin üzerinde baskı yaratabileceğini yeni anladığını belirtti. Ünlü oyuncu artık kendisini queer olarak tanımlıyor. 

Mirror'ın haberine göre Stewart şu ifadeleri kullandı:

Bir kadınla ilk çıktığımda bana hemen lezbiyen olup olmadığımı sordu. Ve, 'Tanrım 21 yaşındayım' diye düşündüm. Belki de birlikte olduğum kişileri incitecek şeyler olduğunu hissettim. Açıkça eşcinsel olmaktan utandığımdan değil bir şekilde kendimi topluma açıklamaktan hoşlanmadığım için. Hırsızlık gibi hissettiriyordu.

Stewart ayrıca Pattinson’la birlikte olduğu sırada nasıl dikkatli davrandığından bahsetti.

Benim biraz tedbirli olduğum bir dönemdi. Önceki diğer erkek sevgililerimle de fotoğrafımızın çekilmemesi için her şeyi yaptık. Dolayısıyla bir grup insanı temsil etmenin, queerliği temsil etmenin baskısının o zamanlar anladığım bir şey olmadığını düşünüyorum. Bunu şu an görebiliyorum.

Stewart ve Pattinson, Alacakaranlık setinde tanıştıktan sonra 4 yıllık bir ilişki yaşamıştı. 

O karakterlere dönüştük ve gülünç bir çizgi romana yerleştirildik. Ve, 'Bu benim. Benim ilişkim olmadığı bir şeye dönüştürülüyor' diye düşündüm. Bundan hoşlanmadım.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU