Ünlü aktör, Minamata'da yine tanınmayacak halde

Depp kısa süre önce eski eşi Heard'le süren davası nedeniyle gündeme gelmişti

Ünlü oyuncu Fantastik Canavarlar serisinin yeni filminde de yer alacak (Metalworks/Larry Horricks)

Makas Eller (Edward Scissorhands), Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisi, Charlie’nin Çikolata Fabrikası (Charlie and the Chocolate Factory) gibi yapımlarla farklı kostümlerle hayranlarının karşısına çıkan ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, yeni filmi Minamata’da da farklı bir görünümle beyaz perdeye gelecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre kısa süre önce eski eşi Amber Heard’le aralarındaki davayla gündeme gelen 57 yaşındaki yıldız yeni filmde cıva zehirlenmesinin etkilerini belgelemek için 1970’lı yıllarda Japonya’ya giden savaş fotoğrafçısı Eugene Smith’i canlandıracak. 

Ünlü fotoğrafçının hayatının bir kesitini konu alacak filmde Depp, kostüm ve makyajlarla yine tanınmayacak biçimde görünüyor.

Prömiyeri Şubat’ta Berlin Uluslararası Film Festivali’nde yapılan film koronavirüs pandemisinin neden olduğu belirsizlik yüzünden vizyona hala giremedi. 

Eleştirmenlerin filme dair yorumlarının birbirinden farklı olması nedeniyle hem Depp’in hayranları hem de sinemaseverler nasıl bir filmle karşılaşacaklarını merakla bekliyor. 

 

 

Depp’in yıllardır en iyi oyunculuk performansını sergilediği düşünülen filmin 12 Şubat 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. Filmde Depp’in yanı sıra Bill Nighy, Hiroyuki Sanada, Lily Robinson gibi isimler de yer alıyor. 

Depp kısa süre önce eski eşinin kendisine yönelttiği şiddet iddialarıyla gündeme gelmişti. Heard’ün iddialarını yalanlayan Depp’in kariyerinin bu davadan etkilenebileceği düşünülüyor. Daha önce bu nedenle Depp’in Karayip Korsanları’nın yeni filmlerinde yer almayabileceği belirtilmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU