Spice Girls, Beckham'ı gruba dahil etmeye çalışsa da Victoria'nın gözü başka yerde

Victoria ve David Beckham kısa süre önce çıktıkları tatille gündeme gelmişti

Victoria Beckham daha önce grubun başka bir turnesine katılmamıştı (AFP)

Spice Girls üyelerinin, grubun eski üyesi ve modacı Victoria Beckham’ı grupla birlikte turneye çıkmaya ikna etmeye çalıştığı aktarıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beckham daha önce 2019 turunda gruba katılamamıştı. 

Grubun diğer üyesi Mel C’ye göre, 46 yaşındaki Victoria’nın grubun geçen yıl yaz turuna katılmamasına rağmen 5 üyenin de yakın gelecekte bir araya geleceğine dair umut var. 

Daily Mail'in haberine göre Mel C şu ifadeleri kullandı:

Parçalara ayrılıyoruz. Fakat onun bir noktada bize katılacağını düşünmeyi seviyoruz.

Grubun 25. yıldönümünü kutlamak amacıyla bir turla yola koyulacağı aktarıldı. Ancak Kovid-19 pandemisi pek çok müzisyenin planlarını ertelemesine neden olduğundan grup üyelerinin planları istedikleri biçimde şekillenmeyebilir. 

Öte yandan Victoria Beckham’ın gruba yeniden dahil olmak yerine fırıncılıkta gözü olduğu belirtildi. Victoria ve David Beckham tecrit sürecinde Instagram hesaplarından paylaştıkları yemek gönderileriyle dikkat çekmişti. 

Victoria Beckham paylaştığı videolardan birinde, "Sanırım yaptığımız bu harika pasta sayesinde bize kendi televizyon programımızı yapmamız önerilecek" diye belirtiyordu.  

Victoria Beckham'ın kısa süre önce eşi David’in yaptığı pizzalar yüzünden 20 yıllık karbonhidrat diyetine ara verdiği ortaya çıkmıştı. 

Daha önce ikiliye dair konuşan bir kaynak, “Victoria 2001’den bu yana karbonhidrata elini sürmüyor. Fakat tecridin başında David tarifler denemeye başladı. Hamuru sıfırdan yapıyor ve çeşitli soslar deniyor. Victoria sonunda yumuşadı ve küçük bir dilim yedi. İşler ilerledi ve Victoria, David'in lezzetli altın hamur toplarına doyamadı” diye belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU