Televizyonda gördüğü 18 yaşındaki genci evlat edinen Sia: Yaptığım en güzel şey annelik

Ünlü şarkıcı belgeselde gördüğü çocuğu ve onun arkadaşını evlat edinmişti

Ünlü şarkıcı kısa süre önce ABD'li müzisyenlerin şarkılarının izinsiz biçimde seçim kampayanlarında kullanılmasına karşı çıkan tepkisine destek vermişti (AP)

Avustralyalı ünlü şarkıcı Sia, çocuğunu televizyonda gördükten sonra evlat edinmesine ve anneliğe dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vogue Australia’nın Ekim sayısının kapağında yer alan 44 yaşındaki müzisyen geçen yıl 18 yaşında iki çocuğu evlat edinme kararını ve fikrin belgesel izledikten sonra ortaya çıktığını paylaştı. 

People'ın haberine göre ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm.

"Chandelier" ve "Cheap Thrills" şarkılarını seslendiren sanatçı kendi ailesinin olmadığını hissettikten sonra çocukla anında bir bağlantı hissettiğini söyledi.

‘Ne? Hiç kimsesi yok gibi. Aman Tanrım. Onu bulacağım ve onun annesi olacağım’ diye düşündüm. Ve bunu yaptım.

Sia, daha sonra çocuğu buldu, onu ve arkadaşını evlat edindi. Şarkıcı evlat edinme kararını geçen yıl Mayıs’ta verdiği bir röportajda doğrulamıştı. 

İkisi de çok acı çekti ve onlara yardım edebildim. Küçük yaşta başlarından geçen travmaları için ihtiyaç duydukları yardımı onlara sağlayacak kaynaklara sahibim. Bir yıl sürdü, inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu ama aslında hiç bugün olduğundan daha iyi bir yerde olmadık.

Ünlü şarkıcı anne olmayı "şu ana kadar yaptığı en iyi şey" diye niteledi ve bunu tekrar yapma fikrine açık olduğunu söyledi. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU