Game of Thrones'un Arya'sı öldüremediği için üzüldüğü karakteri açıkladı

Game Of Thrones'un genç yıldızı Williams, karakteri Arya'nın öldürmesini en çok istediği kişiyi açıkladı

Kısa süre önce Game of Thrones'un öncesini konu alacak House of the Dragon'ın oyuncu kadrosu belirlenmeye başlamıştı (HBO)

Ünlü yazar George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones evreninde Arya Stark'ın Gece Kralı’nı öldürerek tüm Westeros’u kurtarması görünüşe göre dizinin genç yıldızı Maisie Williams’a yetmemiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakında çıkacak “Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series” (Ateş Ejderhayı Öldüremez: Game of Thrones ve Destansı Dizinin Anlatılmamış Resmi Öyküsü) kitabında Williams dizinin 8. sezonuna dair görüşlerini ve diziye dair ukdesini anlatıyor. 

Metro'nun haberine göre 23 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullanıyor:

Bu Arya’nın ölmesi anlamına gelse de onun Cersei’yi öldürmesini istedim. Jaime’yle olduğu noktaya kadar, Jaime’nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracağını ve (Arya olarak belireceğini) ve her ikisinin de öleceğini düşündüm. Arya’nın çabasının bu olduğunu düşünmüştüm.

Cersei ve Jaime Lannister, dizinin aceleye getirildiği gerekçesiyle neredeyse tüm hayranlardan eleştiri alan 8. sezonunda molozlar altında kalarak ölmüştü. Arya’ysa Gece Kralı’nı öldürerek dizinin pek çok hayranının yüreğine su serpmişti. 

Genç oyuncu kısa süre önce kariyerinin geri kalanında Arya rolünün üzerine yapışmasından ve bunun da başka rollerde kendini yeteri kadar gösterememesine neden olacağından endişe duyduğunu belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU