Bahçeli: CHP'nin övdüğü, İP'in değer verdiği terörist Demirtaş 6-8 Ekim olaylarının bir numaralı sorumlusudur

Konuşmasında yine TTB'yi hedef gösteren MHP lideri, "Bizim sorunumuz TTB Merkez Konseyi'ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum" dedi

Fotoğraf: AA

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs verilerine ilişkin eleştirilere verdiği yanıtta, "Sağlık Bakanlığı verileri üzerinde şüphe uyandırmaya çalışanlar bize göre müfteri korosudur, yalan makineleridir. Bizim sorunumuz Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi'ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenle kapatılsın diyorum" ifadesini kullandı.

"Terörist Demirtaş 6-8 Ekim olaylarının bir numaralı sorumlusudur"

Bahçeli, "6-8 Ekim olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ucu nereye dayanıyorsa dayansın oraya kadar gidilmeli, 35 ilimizde, 68 ilçemizde halkı sokağa döken, 53 kişinin ölümüne neden olan bölücü alçaklara en ağır ceza verilmelidir" dedi.

MHP lideri, "CHP’nin övdüğü, İP’in değer verdiği terörist Demirtaş 6-8 Ekim olaylarının bir numaralı sorumlusudur" açıklamasında bulundu

Bahçeli, "TTB başkanlığına kimin seçildiğini, nasıl kötü bir maziye sahip olduğunu nihayetinde herkes görmüştür" dedi.

"Kılıçdaroğlu'nu siyaset adamı olmaya davet ediyorum"

"Hükümet başarılı bir şekilde korona ile mücadele ederken, gerçekleri çarpıtanlara göz yumamaz, hareketsiz kalamazdık" diyen MHP lideri, şöyle devam etti:

"Attığımız bir taşla aynı dalda tüneyen birden fazla kuş havalanmıştır. Doğruları eğip bükerek bizi doktorlarımızla kutuplaştırmak isteyen Kılıçdaroğlu'na tavsiyem en iyi yaptığı işte ustalaşması, mesela yeni bir iskambil destesi alarak zilletin diğer ortaklarıyla masaya oturmalarıdır. Bizim kağıda ayıracak vaktimiz yoktur. Kılıçdaroğlu'nu uçuk kaçık komiklikler yapmak yerine, ciddi ve sorumlu bir siyaset adamı olmaya davet ediyorum. Olamıyorsa en azından bu tip siyasetçi taklidi yapmasında yarar vardır. Kaldı ki bu konuda hiç kimse eline su dökemeyecektir. Eğer güldürü işine soyunmak istiyorsa durmasın ilerlesin, öteki çadır tiyatrosu alanında önünün açık olduğunu görüyor, kendisine muvaffakiyetler diliyorum."

"Ateşkes, diyalog, müzakere teklifleri şu aşamada tuzaktır"

Bahçeli, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla ilgili ateşkes, diyalog, müzakere, diplomasi tekliflerinin "bu aşamada tuzak, tertip ve yenilgiye onay" olacağını söyledi.

MHP lideri, "Mütecaviz düşmanın beli kırılmadan, askeri başarı siyaseten tasdik edilmeden kurulacak her masa tavizdir. Ermenistan’ın silahlı çeteleri ya Dağlık Karabağ’dan çekilecekler ya da ezileceklerdir" ifadelerini kullandı..

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU