Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz

Erdoğan, Özel Eğitim Okulları ile İl Hıfzısıhha Kurullarının uygun bulduğu köy okullarında da yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel olmadığını söyledi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatılacağını açıkladı.

Erdoğan Kabine toplantısının ardından değerlendirmede bulundu.

Eğitim

Yüz yüze eğitimin kapsamını genişletileceğini ifade eden Erdoğan, “2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz” dedi.

Erdoğan, “Özel Eğitim Okulları ile İl Hıfzısıhha Kurullarının uygun bulduğu köy okullarında yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel yok” ifadelerini kulandı ve şöyle devam etti:

İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtmaya başlıyoruz.

Ermenistan - Azerbaycan çatışması

Erdoğan, Ermenistan - Azerbaycan çatışmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Şu ana adar pek çok yer işgalden kurtarıldı, Azerbaycan'a destek vermek her onurlu devletin meselesidir" dedi.

"Bizim bölgemizde haydut devlet sayısı oldukça fazla. Bu haydut devlet hem kendi vatandaşlarına zulmediyor hem de dünyanın istikrarını bozuyor" diyen Erdoğan, "Türkiye elindeki gücü ve imkanları bu haksız, hukuksuz ve kanlı oyunu bozmak için kararlıdır" ifadelerini kullandı. 

"Zafere kadar Azerbaycan'ın yanındayız"

Erdoğan, "Azerbacanlı kardeşlerimize gazanız mübarek olsun diyor, kutlu mücadelelerinde zafere kadar yanlarında olduğumuzu tekrarlıyoruz" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU