Görevimiz Tehlike 7: Tom Cruise hareket halindeki trenin üstünde dudak uçuklattı

Ünlü Hollywood yıldızı yeni filminin Norveç'teki çekimlerinde zor sahnelerin üstesinden geldi

Cruise, uzayda çekeceği film için Ekim 2021'de atmosferin dışına çıkacak (Paramount)

Görevimiz Tehlike (Mission Impossible) filmlerinin usta oyuncusu Tom Cruise, serinin 7. filminin Norveç’te gerçekleştirilen çekimlerinde zorlu aksiyon sahnelerinin üstesinden gelerek pek çok kişiyi şaşkına uğrattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'ın haberine göre daha önce defalarca benzer sahneleri çekerek aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu olduğunu kanıtlayan Cruise, hızla hareket eden trenin üstünde verdiği pozlarla hem hayranlarının hem de onu takip eden pek çok kişinin dudağını uçuklattı.

Trenin üzerinde siyah kostümüyle görünen Cruise’a figüranlar ve film ekibi eşlik ediyor. Trenin yakından geçen kişiler tarafından çekilen videoda Tom Cruise'un el sallayarak selam verdiği görülüyor

Ethan Hunt karakteriyle özdeşleşen aktör, kısa süre önce Norveç’teki Helsetkopen Dağı’ndan atlayarak imkansız görünen sahnenin üstesinden gelerek sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmıştı.

 

 

Üç çocuk babası Cruise, motosikletle uçurumdan atladığı sahnede ölüme meydan okumuştu. 

58 yaşındaki oyuncu kısa süre önce Scientology tarikatının lideri olmak üzere yetiştirildiği yönündeki iddialarla da gündeme gelmişti. Tarikatın eski üst düzey üyelerinden Joey Chait, Scientology’nin şu anki lideri David Miscavige’e bir şey olursa yerine Cruise’un geçeceğini ileri sürmüştü. 

 

Independent Türkçe, The Sun, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU