Flört uygulamasından atılan Sharon Stone: Aşk hayatım şaka gibi

Ünlü oyuncu daha önce bir flört uygulamasından atıldığını söylemişti

Stone kısa süre önce birkaç kez ölümden döndüğünü açıklamıştı (Reuters)

Temel İçgüdü (Basic Instinct) filmiyle 1992’de Hollywood’da fırtınalar estiren Sharon Stone, ilişki hayatına dair açıklamalar yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre ünlü aktris kısa süre önce verdiği röportajla aşk hayatının bugünlerde nasıl gittiğini ve esasen "şaka gibi" olduğunu söyledi. 

Stone, flört uygulaması Bumble’dan geçen yıl atıldığını çünkü kimse onun gerçekten Sharon Stone olduğuna inanmadığını belirtti. 

Üç çocuk annesi, 62 yaşındaki aktris , olgunlaştığı için artık flört etmeye daha rahat yaklaştığını söyledi. 

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Nasıl yaşlanmak istediğinizi seçmeniz gerektiğini düşünüyorum. Kendi kaderimi elimde tuttuğumdan eminim ve şimdi onu olabildiğince dürüst biçimde karşılamaya ve olgunlaşmaya olabildiğince açık olmaya çalışıyorum.

Stone ayrıca şunları ekledi:

Sarsmak gerçekten zor. Marilyn Monroe, Otobüs Durağı (Bus Stop) gibi gerçekten önemli filmler yaptı ama herkes sher zaman böyle olmanızı bekliyor. Demek istediğim bu kadar seksi olduğumu hiç düşünmemiştim.

Sharon Stone daha önce Şubat’ta yalnız olduğunu ve yeni bir ilişkiye başlamaya dair hazır hissettiğini söylemişti. 

Stone, Bumble hesabının birkaç kullanıcının şikayeti üzerine kapandığını belirtmişti. Oyuncu buna dair, "Sanırım bazı insanlar, 'Hayır, seninle çıkmak istemiyorum' ifadesini duymaktan hoşlanmıyor" demişti. 

Stone, uygulamaya tekrar döndüğünü, hoş vakit geçirdiğini ve orada tanıştığı birkaç kişiyle arkadaş olduğunu söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU