Prenses Beatrice gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu

Kraliyet üyesi, Temmuz 2020'de Edoardo Mapelli Mozzi'yle evlendi

Pedofili skandalına karışan Prens Andrew'un fotoğraflarda yer almaması dikkat çekmişti (AFP)

Prenses Beatrice, emlak geliştiricisi Edoardo Mapelli Mozzi'yle evlendiğinden bu yana gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu.

Forget Me Not Çocuk Bakımevi için yaptığı video görüşmesinde, bakımevinin düzenlediği Çocuklar İçin Yaz Sanat Yarışması'nın aralarında sanatçı olmak isteyen ve "Russel ayısı" maskotunu resmeden, sanatçı olmaya can atan bir çocuğun da bulunduğu kazananlarının düğüne katıldığını açıkladı.

Beatrice, "Russell ayısı düğünde. Yani Chloe, sence bu benim düğünüm olabilir miydi?" dedi.

Çünkü bu yaz evlenme şansım oldu ve çok eğlenceliydi. Ama kıyafetleri içinde Russell Ayısı'nın göründüğü kadar akıllı göründüğümden emin değilim.

Bu yüzden harika katılımınız için çok teşekkür ederim Chloe.

Çiftin gizli düğünü, 17 Temmuz'da Windsor'daki All Saints Kraliyet Şapeli'nde Kraliçe ve Edinburg Dükü'nün katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşmişti.

Beatrice ve Edoardo ilk olarak düğünü Mayıs'ta yapmayı planlamış ama koronavirüs pandemisini göz önüne alarak ertelemek zorunda kalmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prenses, düğün için kendisine kraliçe tarafından ödünç verilen vintage bir elbise giymişti.

Britanyalı modacı Norman Hartnell'in tasarladığı elbise, Peau De Soie taftalardan yapılmıştı; organze puf kollu kare bir yakaya ve parıltılı bir üste sahipti.

Kraliçe elbiseyi 1961'de Roma'daki bir devlet yemeğinde ve tekrar 1962'de Arabistanlı Lawrence filminin Londra galasında giymişti. Elizabeth, elbiseyi üçüncü kezse 1966'da, Parlamento Açılışı'nda giymişti.

Çarşamba Beatrice, Windsor Sarayı'nı ziyaret ettiğinde halka arzıendam etmeden önce elbiseye yeniden kavuştu.

Perşembe ziyaretçilere açılan sergide ayrıca Beatrice'in düğün ayakkabıları ve gelin buketinin kopyası da yer alıyor.

Serginin ziyarete ev sahipliği yapan küratörü Caroline de Guitaut, "Elbisesine yeniden kavuşmak ve elbiseyi devlet yemek salonundaki sergi kapsamında görebilmek onun için gerçekten güzel bir andı. Gerçekten ama gerçekten çok mutlu görünüyordu ve onunla elbisenin geçmişi, elbisenin Kraliçe tarafından giyilmesi ve elbiseyi gelinlik haline getirmek için yapılan değişiklikler hakkında konuştuk" dedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU