AK Parti'li Kandemir çay bahçesinde konuştu: Bu ülkenin en büyük talihsizliği milli muhalefetinin olmaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Türkiye'de "milli muhalefet" olmadığını savunarak bunun ülkenin en büyük talihsizliği olduğunu öne sürdü

Fotoğraf: Twitter / @erkankandemir

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bu ülkede en büyük talihsizliğimiz maalesef milli bir muhalefetimizin olmaması. Düne kadar hasım olanlar bir anda hısım oluverdiler ve bir zemin inşa ettiler. Hangi ara, hangi değer bir araya getirdi, anlayamadık, anlamlandıramadık" dedi.

Kandemir, partisinin Kale Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleştirilen Sivas Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi’nde konuştu.

Türkiye'de siyasetin AK Parti ile beraber dönüştüğünü ve ülkenin bambaşka bir iddianın taşıyıcısı ve sahibi olduğunu savunan Kandemir, "Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye yeni bir siyaset dili inşa ediyor" ifadesini kullandı.

''Türkiye'nin önünde başka sınamalar olacak''

Kandemir, ''Türkiye'nin 2023'e giderken önünde başka sınamalar olacağını'' ve ''Türkiye’nin iddiasını artırdıkça başka meselelerle imtihan edileceğini'' öne sürdü.

Fransa Cumhurbaşkan’ı Emmanuel Macron’un, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan sözlerini hatırlatan Kandemir, "Halbuki bilmiyorlar ki Tayyip Erdoğan bu milletin bizatihi kendisi, iddiası. Onlar tanımıyorlar bu milleti, tanımadıkları için 15 Temmuz'da işgale yeltendiler" şeklinde konuştu.


AA

DAHA FAZLA HABER OKU