The Walking Dead'in Daryl'ı, Marilyn Manson'ın "Ölüleri kovalama" klibinde oynadı

The Walking Dead yıldızı Norman Reedus, ABD'li müzisyen Marilyn Manson'ın yeni şarkısının klibinde oynayarak tüm dikkatleri üzerine çekti

Daryl karakterinin zombi evreninde macerasının devam edeceği açıklanmıştı (YouTube/Marilyn Manson)

Born Villain, The Pale Emperor gibi sıradışı albümleriyle tanınan ABD'li müzisyen Marilyn Manson bu hafta "Don’t Chase the Dead" (Ölüleri kovalama) isimli şarkısını yayımladı ve belki de şarkıdan daha ilgi çeken şey klipte The Walking Dead dizisinde Daryl karakterini canlandıran Norman Reedus’un yer almasıydı. 

Metro'nun haberine göre video, Reedus ve Manson’ın yoğun göz makyajlarıyla birlikte birbirleriyle tartışmalarıyla başlıyor. İkili videonun neredeyse tamamında gece vakti Manson’ın kız arkadaşı Lindsay Usich’in oynadığı kadın karakterle boş sokaklarda dolaşıyor. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Don’t Chase the Dead" parçası şarkıcının yeni albümü "We Are Chaos"ta yer alıyor ve videoda aktörün kan kaybederek kötü biçimde öldüğü görülüyor. 

Şarkı Manson’la birlikte Grammy ödüllü ABD’li bir diğer sanatçı Shooter Jennings’in imzasını taşıyor. 

The Walking Dead hayranlarının da epey ilgisini çeken videoda Manson, Reedus’un zombi maceralarından faydalanmak istemiş gibi görünüyor. 

Kısa süre önce dizinin 11. sezonda sona ereceği ancak sevilen Daryl ve Carol karakterlerine odaklanan yeni bir diziyle zombi dünyasında maceranın devam edeceği açıklanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU