Hailey Baldwin'in şişe numarası Justin Bieber'ın evlenme teklif etmesini sağlamış

Justin Bieber, Baldwin'in onu televizyonda gördükten sonra telefonla aramış

Bieber kısa süre önce "Holy" isimli yeni şarkısını yayımladı (Instagram/Justin Bieber)

Kanadalı ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber, eşi Hailey Baldwin’e onun televizyonda dişiyle bira şişesini açtığını gördükten sonra evlenme teklif etmiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre Bieber ve Baldwin 2016’da kısa süreli bir ilişki yaşasa da evlilikleri ancak iki yıl sonra Baldwin’in ünlü komedyen ve televizyon sunucusu Jimmy Fallon’ın programına katılmasının ardından gerçekleşmiş. 

23 yaşındaki Baldwin, 2018’de programa katılmasının ardından Bieber’ın onu telefonla aradığını açıkladı. Baldwin, bu yıl tekrar katıldığı programda şu ifadeleri kullandı:

En son buraya geldiğimde dişimle bira şişesini açtığım bir parti numarası yaptık ve ertesi sabah program yayımlandıktan sonra malum kişiden malum bir telefon geldi.

'Hey nasılsın? Seni dün gece Jimmy Fallon'da izledim. Gerçekten harika görünüyordun. Yaptığın hileye bayıldım. Bunu yapabildiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Çok havalıydı' dedi. Uzun lafın kısası o kişiyle şu an evliyim.

Baldwin, böylece evliliklerinde Jimmy Fallon’ın da payı olduğunu söyledi. 

 

 

Bieber ve Baldwin kısa süre önce Drake ve DJ Khaled’in “Popstar” isimli şarkısının klibinde yer almıştı. Bieber, Drake ve DJ Khaled’in şarkı sözlerine pleybekle eşlik etmiş ve klibin bir bölümünde eski sevgilisi Selena Gomez’in ismini anmıştı. Klibin sonunda Bieber ve Baldwin’in köpeklerini yürüyüşe çıkardığı görülüyordu. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU