Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün elini öpüp poz verdiler

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün serbest bırakıldıktan sonra evine gitti. Sarıgün’ü evinde ziyaret edenlerden bazıları elini öperek hatıra fotoğrafı çektirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan ve serbest bırakılan Osman Sarıgün elleri öpülerek karşılandı / Fotoğraf: Twitter

Ankara Çubuk’ta asker cenazesi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan ve gözaltına alınmasının ardından denetimli serbestlik uygulaması ile bırakılan Osman Sarıgün evine döndü.

Sarıgün’ü evinde ziyaret edenlerden bazıları elini öpüp poz verdi ve bu fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve Tuncay Özkan sosyal medyadan yapılan bu paylaşımlara Twitter'dan tepki gösterdi. 
 

 


Osman Sarıgün saldırı sonrası kaçtı ve Sivrihisar’da yakalandı. Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Osman Sarıgün'ün de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü savcılıktan serbest bırakılırken, 5'i ise adli kontrol şartıyla salıverildi. Son olarak dün gece Sarıgün de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU