Justin Bieber, kendisini görmek için şarkı yarışması kazanan hayranıyla klip çekti

Justin Bieber, Chance the Rapper’ın eşlik ettiği yeni şarkısı "Holy" için hayranıyla video çekti

Ünlü şarkıcı Drake ve DJ Khaled'in videosunda yer alarak epey tartışma yaratmıştı (YouTube/Justin Bieber)

Kanadalı ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber, Chance the Rapper’la birlikte hazırladıkları "Holy" şarkısının videosunu hayranıyla birlikte çekti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'ın haberine göre 26 yaşındaki şarkıcı videoda, Never Say Never belgeselinin Los Angeles’taki galasına katılmak için 2011’de bir şarkı yarışmasını kazanan hayranı Ryan Destiny’le birlikte yer aldı. Destiny, 2016 ve 2019 arasında Fox’ta yayımlanan Star müzikalinde de yer almıştı.

2018’de yayımlanan Grow-ish isimli komedi dizisinin kadrosunda da bulunan Destiny önemli bir oyunculuk kariyerine sahip. 

Bieber ve Destiny dün yayımlanan videoyla birlikte hayranlarının karşısına çıktı ve büyük bir heyecan yarattı. Bieber, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Holy yayımlandı, yeni bir dönem başlıyor, film çektik" dedi. 

 

 

Videoda Bieber işini kaybeden ve evinden çıkarılan petrol kulesi işçisini canlandırırken, sevgilisi rolündeki Destiny hastası ölen bir hemşireyi canlandırıyor.

Video, Bieber’la daha önce "Never Let You Go", "U Smile", "Next to You" ve "No Brainer" gibi şarkılarda da çalışan Colin Tilley tarafından çekildi. 

"Holy", Bieber’ın eşi Hailey Baldwin’le ilgili olduğu düşünülen sözler de içeriyor. Çift 2018’de çıkmaya başladıktan kısa bir süre sonra evlenmişti. 

Videoda yer alan duygusal bir sahnede Destiny ağlarken görülürken, Bieber ona sıkıca sarılıyor. Ancak daha sonra Wilmer Valderrama’nın canlandırdığı karakter onları kurtarıyor.

Son sahnede Bieber, Destiny, Valderrama'nın karısı ve iki çocuğuyla birlikte görülüyor. 

 

 

Bieber kısa süre önce videonun yayımlanmasından önce sosyal medya hesaplarından geri sayım başlatmıştı. 

Ünlü şarkıcı kendi klibi dışında da Drake ve DJ Khaled’in "Popstar" şarkısının videosunda yer almıştı. Videoda Drake ve DJ Khaled’in sözlerine pleybek yapan Bieber’a eşi Hailey Baldwin de eşlik etmişti.

Bieber’ın videoda eski sevgilisi Selena Gomez’in ismini söylemesi sosyal medyada epey tartışma yaratmıştı. 

 

Independent Türkçe, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU