BTS Universe Story: Müzik grubundan yeni mobil oyuna 10 dakikalık tanıtım videosu

Oyunda grubun üyelerinin hem canlı görüntüleri hem de animasyonları yer alıyor

Grup üyeleri kısa süre önce Grammy almak istediklerini açıklamıştı (BTS Universe Story/YouTube)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS, video oyun geliştiricisi Netmarble’ın çıkaracağı "BTS Universe Story"nin 10 dakikalık tanıtım videosunu paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grubun 7 üyesinin de videoda hem canlı görüntüleri hem de animasyonları yer alıyor. Videodaki çeşitli sahneler, "Run" ve "I Need U" gibi BTS’nin sevilen müzik videolarına atıfta bulunuyor. 

Video ayrıca daha önce Ağustos 2019’da yayımlanan tanıtım sahnelerini de içeriyor. 

NME'nin haberine göre BTS Universe Story, iOS ve Android’de 24 Eylül’den itibaren oynanabilecek. Oyunun resmi internet sitesindeki bilgilere göre oyun, oyuncuların anlatıya yön verecek şekilde karar vermelerine olanak tanıyan etkileşimli bir hikaye anlatma oyunu. 

Oyunda ayrıca oyuncuların kendi anlatılarını oluşturabilecekleri alternatif seçenekler de mevcut. Oyuncular BTS üyelerini çeşitli aksesuar ve kıyafetlerle de istedikleri gibi giydirebilecek. 

 

 

Oyunu oynamak isteyenler eğer Google Play ya da Apple’ın App Store’unda oyunu önceden kaydetmeyi seçerlerse özel kıyafet seçeneklerine sahip olabilecek. 

BTS’yi ön plana çıkaran oyunlar daha önce de piyasaya sürülmüştü. Yine Netmarble tarafından geliştirilen "BTS World" geçen yıl Haziran’da yayımlanmıştı. "BTS World"de oyuncular grubun menajerliğini üstlenerek grup olmadan önce üyelerinin her birinin kişisel hayatlarını keşfediyor.

BTS, kısa süre önce yayımladıkları "Dynamite" şarkısıyla büyük bir başarı elde ederek Billboard Hot 100 listesinin tepesine çıkmıştı. "Dynamite" ayrıca YouTube’da ilk yarım saatte yaklaşık 12 milyon kullanıcıya ulaşarak açılış rekoru kırmıştı. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU