Paris Hilton, eski sevgilisinin kendisini seks kasedi çekmeye zorladığını açıkladı

Hilton, birçok ilişkisinde istismara maruz kaldığını açıklamıştı

Hilton yakında yayımlanacak belgeselde hayatında travma etkisi yaratan olayları anlatıyor (AFP)

ABD’li ünlü model ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, "ilk gerçek erkek arkadaşı" Rick Salomon’un kendisini "seks kasedi çekmeye" zorlandığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

39 yaşındaki Hilton yakında yayımlanacak "This is Paris" belgeselinde başından geçen olayı "elektronik olarak tecavüze uğramakla" karşılaştırdı ve görüntülerin internete sızmasının ardından zihinsel olarak iyi hissetmediğini kabul etti.

2001’de ilişkileri iyi bir noktadayken çekilen görüntüler 52 yaşındaki poker oyuncusu Salomon tarafından 2004’te ayrılmalarından sonra satıldı ve "1 Night in Paris" adıyla dağıtıldı. 

Daily Mail’in haberine göre Hilton olaya dair şu ifadeleri kullandı:

Benim ilk gerçek ilişkimdi. 18 yaşındaydım. Ona çok aşıktım ve onu mutlu etmek istiyordum. Ve kamerayı çıkardığını hatırlıyorum. Bana baskı yapıyordu. Elektronik olarak tecavüze uğramak gibiydi.

Kaset bugün yayımlansa sonucun aynı olup olmayacağına dair düşüncelerini paylaşan Hilton şu ifadeleri kullandı:

Bu genç bir kızın zihnen iyi olmadığı bir durumda özel bir anıydı ama herkes izliyordu ve komik bir şeymiş gibi gülüyordu. Eğer bugün yaşansaydı aynı hikaye olmazdı ama beni kötü bir insan yaptılar. Kötü bir şey yaptım…

Aşk için o kadar kaybolmuş ve çaresizdim ki olabilecek en kötü insanı buldum. Kasedin hayatım boyunca pişman olacağım bir şey olduğunu söyleyebilirim. Gençtim, aşıktım. Yanlış kişiye güvenmiştim ve bunun olmasına izin verdim. Bence pek çok genç kız, özellikle ilişkideyken, aşkı o kadar çok istiyor ki ve bir şeyi gizli tutacaklarına güveniyorsunuz. Fakat ne olacağını asla bilemezsiniz çünkü insanlar değişir ve bazıları iyi insanlar değildir.

Hilton, bahsi geçen belgeselde Utah’ta yatılı olarak kaldığı okulda maruz kaldığı fiziksel ve zihinsel istismardan da bahsediyor. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU