Görevimiz Tehlike 7 kamera arkası: Tom Cruise motosikletle uçurumdan atladı

Görevimiz Tehlike 7'nin kamera arkası görüntüleri Tom Cruise'un motosikletle uçurumdan atladığı tehlikeli sahnenin üstesinden geldiğini gösteriyor

Cruise'un filmin ertelenmesini önlemek için film ekibine gemi kiraladığı iddia edilmişti (Paramount/Skydance Media)

Görevimiz Tehlike 7’nin (Mission: Impossible 7) kamera arkası görüntüleri Tom Cruise’un motosikletle uçurumdan atladığı sahneyi gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri ertelenen ve hayranları tarafından merakla beklenen filmin yapımına bu hafta yeniden başlandı. Screen Rant'in haberine göre çekimler hararetle sürerken, bazı sahneler filmin adrenalin dozunun epey yüksek olacağına işaret ediyor.

Her ne kadar Görevimiz Tehlike 7’ye dair kamuoyuna pek bir şey açıklanmamış olsa da filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, daha önce filmin ölçeğinin hayli büyük olacağına dair imalarda bulunmuştu. 

Sosyal medyaya yansıyan kamera arkası görüntüleri hem Cruise’un hem de McQuarrie’nin ortaya koymayı tasarladığı yüksek tansiyona dair hayranları heyecanlandırdı. 

 

 

Twitter’da paylaşılan görüntülerde, Cruise’un paraşütle aşağı inmeden önce motosikletle uçurumdan atladığı görülüyor. Cruise hareket halindeyken üstündeki helikopter onu anbean izliyor. 

Görüntülerden sahnenin nasıl bir bağlam içine yerleştirildiği anlaşılmasa da filmin serinin önceki filmlerini aratmayacağı görülüyor. Oyunculuk kariyerinde zorlu sahnelerin üstesinden gelmesiyle bilinen Cruise’un kendi çıtasını yükselttiği anlaşılıyor. 

Bununla birlikte serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Cruise, filmin çarpıcı bölümlerinde yalnız olmayacak. Ünlü oyuncuya Rebecca Ferguson da ona eşlik edecek. 

Çalışmaları süren filmin herhangi bir aksaklık olmadığı durumda Kasım 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU