Amber Heard, Johnny Depp'in dava erteleme talebini kabul etmiyor

Depp, Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin çekimleriyle çakıştığı için davanın ertelenmesini talep etmişti

Heard'ün de Depp'e kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığı iddiasıyla 100 milyon dolarlık dava açmaya hazırlandığı aktarılmıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Amber Heard’ün, eski eşi Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık davanın duruşmasının çekimleriyle çakışması nedeniyle ertelenmesi talebine karşı çıktığı aktarıldı.

Johnny Depp, Fantastik Canavarlar serisinin Londra’daki çekimlerine katılabilmek için davanın ertelenmesini istemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre Aquaman’in 34 yaşındaki yıldızı, Depp’i planlanan mahkeme tarihlerini takip etmek için “hiçbir çaba sarf etmemekle” suçluyor.

David Yates’in yönettiği filmin çekimleri, birçok Hollywood çekimi ve etkinliği gibi Kovid-19 salgını nedeniyle beklemeye alınmıştı. Ancak ana çekim bölgesi Londra’da koşullar iyileştikçe çekimlerin yeniden başlayabileceği aktarılmıştı. Çekimler muhtemelen Ekim’de başlayacak ve Şubat’ta sona erecek. 

Öte yandan çekimler, 11-28 Ocak 2021’de görülecek Depp ve Heard arasındaki davanın tarihleriyle çakışacak gibi görünüyor. 

Depp’in mahkemeye sunduğu belgelerde şu ifadeler yer alıyordu:

Mahkeme, duruşma tarihini belirlediğinde Depp, Warner Bros’un Fantastik Canavarlar 3’ü Londra’da 11 Ocak 2021’den çok daha önce çekeceğini planladığını biliyordu. Kovid-19 stüdyonun planlarını aksattı ve arka arkaya ertelemelere yol açtı. Londra'daki koşullar bir şekilde iyileşirken Warner Bros. dava tarihiyle çakışan bir program belirledi.

Fantastik Canavarlar oyuncusu duruşmanın Mart ve Haziran 2021 arasına ertelenmesini istemişti. 

Ancak Heard’ün de benzer bir gerekçeyle eğer dava Ocak’tan daha sonraki bir tarihe ertelenirse Aquaman 2’nin çekimleri sırasında problem yaşayabileceğini söylediği belirtiliyor. 

Mahkeme belgelerine göre aktristin avukatları Depp’in stüdyoya davanın tarihlerine dair bilgi vermediğini ve çekimlere yönelik ayarlamayı ona göre yapmadığını söylüyor.

Depp, Amber Heard’e Washington Post’ta şiddet gördüğüne dair yazdığı yazı nedeniyle 50 milyon dolarlık dava açmıştı.

İkili, kısa süre önce Depp’in The Sun’a açtığı davada karşı karşıya gelmişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU