Johnny Depp de, Brad Pitt gibi Alman bir modele "aşık olmuş"

Kısa süre önce bir diğer Hollywood yıldızı Brad Pitt de Alman model Nicole Poturalski'yle yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti

Depp, kısa süre önce çekimleri nedeniyle Heard'le arasındaki davanın ertelenmesini talep etmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in Alman model Sophie Hermann'la romantik bir ilişki içinde olduğu iddia edildi. 

Daily Mail'in aktardığına göre 57 yaşındaki aktör 33 yaşındaki modelle Londra’nın lüks otellerinden The Corinthia’da buluştu. İddiayı aktaran kaynaklara göre Londra’da yaşayan ve Made In Chelsea programında yer alan Hermann ve Depp ilk kez bu yıl bir araya geldi. 

Alman basınına göreyse, Hermann telefon numarasını Depp’e verdikten sonra ikili daha sonra “telefonda çok fazla görüştü”.

Made In Chelsea programının ana oyuncuları arasında yer alan Hermann daha çok Ollie Locke, Olivia Bentley ve Fredrik Ferrier’in bulunduğu sahnelerde görülüyordu. Yıllar içinde Ferrier ve Hermann arasında romantik bir ilişki yaşansa da ikili birbirleriyle iyi arkadaş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte Johnny Depp şu anda eski eşi Amber Heard ve The Sun gazetesine açtığı davalarla da gündemde. Depp, The Sun’ın yayın hakları sahibi News Group Newspapers’a (NGN) kendisini “eşini döven biri” biri diye niteleyen haberin ardından mahkemeye başvurmuştu.

Öte yandan Depp Heard’ün, aktörün kendisine şiddet uyguladığına yönelik iddiaların bulunduğu Washington Post’ta yayımlanan makalenin ardından eski eşine dava açmıştı. 

Aquaman filminin yıldızı Heard, Depp’i kendisine çok çeşitli biçimlerde şiddet uygulamakla suçluyor. Depp ise Heard’ün iddialarının yalan olduğunu ve esasen Heard’ün kendisine şiddet uyguladığını öne sürüyor.

Depp ayrıca kısa süre önce karşı karşıya geldikleri The Sun davasında Heard’ü evlilikleri henüz sona ermemişken Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’la ilişki yaşamakla suçlamıştı. Musk iddiaları kesin bir dille reddetmişti. 

Olaylı geçen davaların sonucu henüz belli değil ve Depp ve The Sun arasındaki davanın kararının Eylül'de belli olacağı tahmin ediliyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU